Kit vártok az európai bizottság élére Webert, vagy Timmermanst?
Mindkét csúcsjelölt pályázik a posztra.
Mellékkérdésem az, ki lenne nekünk jobb?
Nem is tudom, a Néppárt nem olyan homogén, többnyire konzervatív pártok vannak benne, amelyekre hat a választóik véleményváltozása a bevándorlásról, esetleg a saját véleményük is változik a jövőben, főleg, ha elkezdenek szavazókat, támogatókat veszteni.
Ott vannak a dánok, akik szerint Dánia már megtelt, máshol is működnek a változást generáló folyamatok, nem olyan bebetonozottak a középpártok, egyértelmű a jobboldal erősödése, amely folyamat mindenkire hatással van valamennyire.
Mellesleg magam is úgy vélem, hogy megegyezhetnek továbbra is, akkor könnyebb dolguk lesz, de ki lesz a vezető?
Weber nagyot bukott, én örülök neki, mert Weber az elvtelen, csak a pénz számít típusú hozzáállást képviselte, ami miatt a magyar gazdaság a bajor és a baden-wüttembergi összeszerelő üzemek gyarmata lett. Ezt ugye legjobban a CSU képviselte. Lehet hogy Weber ezzel a hozzáállásban Bajorországban sikeres, de az EU más terep.
Timmermans - akinek szerintem fogalma sincs személyesen hogy az MSZP mekkora nyomorék - sokkal hitelesebb jelölt. Én személy szerint neki szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!