Mikorra várhatók ezek az események?
A, Leváltják Magyarországon a Fideszt.
B, Újabb ország csatlakozik az EU-hoz.
C, Megint küldenek embert a Holdra.
D, Véget ér Kelet-Ukrajnában a háború.
E, Skócia újra szabad lesz.
2038
2026
2023
2025
Már rég szabad.
A, Leváltják Magyarországon a Fideszt. 2019
B, Újabb ország csatlakozik az EU-hoz. 3547
C, Megint küldenek embert a Holdra. 2526
D, Véget ér Kelet-Ukrajnában a háború. 2022
E, Skócia újra szabad lesz. -
A, Leváltják Magyarországon a Fideszt.
Orbán halála után majd valamikor. Nem fog sokáig élni, ha így hízik hamar szétcsattan.
B, Újabb ország csatlakozik az EU-hoz.
Nem akarnak most igazán felvenni senkit. Horvátországot, Szerbiát bármikor felvehetnék, csak akarás kérdése. Leginkább Ukrajnát akarják most leválasztani Oroszországról, de ahhoz tulajdonképpen elegendő lenne a NATO-tagság is. EU-ba felvétele szerintem még évtizedek múlva.
C, Megint küldenek embert a Holdra.
Csak a Kínaiak akarnak, néhány évtizeden belül.
D, Véget ér Kelet-Ukrajnában a háború.
Nehéz kérdés. Háború igazából nincs, harcok vannak, illetve "terrorizmus". Igazából Ukrajnán múlik. Ha majd EU-ból, Amerikából odaszólnak nekik, akkor majd kicsit normálisabban fognak viselkedni az oroszokkal és megszűnik ez. Illetve Oroszország is csak gyengülni fog a jövőben, Putyin halála után meg pláne. De az orosz-ukrán konfliktus csak erősödni fog még jó ideig, mert pontosan ez a cél, Oroszországot minél nehezebb helyzetbe hozni. A casus belli lenne az ultimate kívánság.
E, Skócia újra szabad lesz.
Soha nem lesz független már, inkább a teljes beolvadás várható, természetesen az már a kalifátusban lesz.
Horvátország már EU tag. A kínaiakon kívül a SpaceX és a BlueMoon is akar a Holdra menni, sokkal valószínűbb a 2020-as évek első fele. Az ilyen kalifátusos hülyeségre meg inkább nem írok semmit.
Hát ok, Schengenben nincs benne, addig szerintem nem teljes jogú tag, de értelmezés kérdése.
Szerintem Kína hamarabb fog embert küldeni.
Skóciát az angolok nem fogják felszámolni, szerintem még a muszlim állam sem, de ezt mi már nem fogjuk meglátni. Viszont a különbség Angliától egyre kisebb lesz. Igazából mint földrajzilag elkülönített közigazgatási egység bármeddig fennmaradhat, de minden egyébben egykutya lesz Angliával. Mondjuk már most is az.
Ezzel nem mondtál újat.
NATO-tagság
EU-tagság
Schengen-tagság
Euro bevezetése
stb.
Ezek mind a leláncolás, hozzáláncolás különböző eszközei, fokozatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!