Mi lenne az EU/USA reakciója, ha egy EU-s ország kilépne az EU-ból, visszahozná a császársági diktatúrát államformának és sokkal jobb életet kovácsolna magának, mint az EU-ban volt?
"Én már sírok a röhögéstől! Kérdező, te nagyon hülye vagy! Láttál te már 19. századi gépet? Szerintem több erőforrás kell egy olyan megépítéséhez, mint ha modern technológiával készült volna. Az elméleted millió sebből vérzik. "
Ostoba vagy. Persze hogy több erőforrás kell egy olyan gép építéséhez ami még 200év múlva is üzemképes mint a mostani hulladék gyártásához ami öt év alatt széthullik.
"Azért az Eu csatlakozásunkat nem hasonlítanám a világháborús vereségeinkhez, sőt. A csatlakozás a legjobb dolog, ami Magyarországgal történhetett a XXI. században."
Anyádnak mi volt a legjobb dolog ami történt vele? Mert, hogy nem az hogy megszült abban biztos vagyok.
"Ostoba vagy. Persze hogy több erőforrás kell egy olyan gép építéséhez ami még 200év múlva is üzemképes mint a mostani hulladék gyártásához ami öt év alatt széthullik."
Itt most nem mikrosütőkről beszélünk, hanem ipari gépekről, okoska. Gyárban jártál már életedben? Elmondom egy modern szerszámgép lehet, hogy 20%-al kevesebb ideig bírja, de nem napi kétszer kell szétszerelni az egészet, hanem, teszem azt egyszer egy héten átvizsgálni. Tudod, azért az ötvözetek és a fémipar egy kicsit fejlődött az elmúlt kétszáz évben.
Hát, kérdező,azt az utolsót már nem kellett volna megsodorni.Előbb felhúztam a szemöldökömet, utána mosolygás, most hangos röhögés részemről.
Ilyen szellemi atavizmussal már vitázni sincs kedvem, csak szívesen t.könrúgnálak - én még ilyent senkinek sem mondtam.
Utolsó,
nem tudom, hogy ehhez a témához mi köze van egy teokrácia bevezetésének...ha az agyadban így működnek a logikai kapcsolatok érdekes ember lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!