Egy "nyugati" világban élő gazdag pozitív példakép miért lehet öngyílkos?
Éppen arra gondoltam Larry Flint mai öngyílkossága kapcsán, hogy egy olyan ember, aki gazdag körülmények közt el élete minden periódusában. Kiváló hagyományokkal rendelkező országban, hírek kultúrával rendelkező nemzet tagjaként. Tehát nem játszik az ami magyaroknál. Az miért vethet véget életének?
Én nagyon nem ismerem pályfutását. Valami kimondhatatlan nevű rock zenekar vezéralakja volt. Nyekergő mosógépzenét alkotott minden lemezére (meghallgattam). De az is szép, hogy ez van akinek művészet. Sokat fizettek érte, hogy hallgassák a lemezét meg a koncertjeit. Szóval ha egy ilyen ember, aki híres is. Pozitív mintakép a fiataloknak. Érdekli is az embereket a művészete és gazdag is. Jó kultúrális nemzet tagjaként, nem szenvedtek trianont, nincs nemzeti mult és jó minőségű társadalmi szervezettségű helyen éldegélt. Egy ilyen ember miéprt lehet öngyílkos?
Megkérdőjeleződik nekem, hogy valóban az anyagi okok miatt vezetjük az öngyílkos statokat. Zárójelbe teszem, hogy lehet hogy eldrogozta az agyát, máját mint avici vagy más zenész és már kiüresedett lelkileg. De akkor is miért nem lehet az életet választani?
A penz csak akadalya lehet a boldogsaga, a forrasa nem.
Az igazi boldogsagot a szeretteink es a veluk toltott szabadido ad.
Aki ongyilkos annak valoszinuleg az egyik vagy masik nincsen meg.
Kezdjük ott, hogy ez egy betegség, nem számít hogy gazdag vagy-e vagy szegény. Az agykutatások bebizonyították milyen vegyi folyamatok hiánya. Sőt halottam egy olyan orosz szerről is, N betűvel kezdődik, ami egy drog és vállalkozók italába csempézik, ami 3-4 hónapos mélypontra taszít le és öngyilkosságba taszít. Lehet, hogy csak legenda, viszont olvastam egy vállalkozó történetét, aki legyőzte ezt a szert és a mélypontot is, amiről könyvet is írt.
Díjmentes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!