Miért vonzódnak a diktátorok a sporthoz, a stadionokhoz?
Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 19:50
11/17 anonim válasza:
A stadionoknak pont semmi köze az emberek egészségéhez. Attól egy nemzet nem lesz egészségesebb, hogy TAO milliárdokkal pumpolt futballcsapatok szerencsétlenkednek és ők meg ezt nézik a lelátókról. :D
12/17 anonim válasza:
Szerintem manapság inkább arra megy ki a játék, hogy azokban a projektekben jó sok pénz eltüntethető nyom nélkül. Régebben meg szerintem a hivalkodás volt a cél.
13/17 anonim válasza:
Utolsónál a pont, ez " egyszerűen " kivitelezhető. Lehet bármi mást is építeni, de míg például ha épülnek helyette akár kórházat mert azzal szokás hozni a példát, hogy miért nem épül helyette az, az miután felépült kell bele felszerelés, orvos, azokat fizetni stb stb, a stadion meg elvan magában minimális ráköltés kel csak, hogy ne legyen belőle pár éven belül romhalmaz.
14/17 anonim válasza:
Kicsit olyna mint az egyik állomásépület amit nemrég láttam, de legyen inkább váró, egy kb 5x10m alapterületű cucc, de mellette ott a tábla, hogy 80 misiből épült.... Annyiból egy több szintes családi házat fel lehet húzni, medencével.
15/17 Alex Fly válasza:
A sport, a sportsikerek remek alkalmat nyújtanak a felsőbbrendűség demonstrálására.
16/17 anonim válasza:
Puskásék a grundon játszottak szobapapucsban, mégis meg tudtak verni bárkit gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!