Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A diktatúrák átlagosan mennyi...

A diktatúrák átlagosan mennyi idő után szoktak romba dőlni?

Figyelt kérdés
Mennyi az az átlag időtartam, amit a történelem során a diktatúrák kibírtak mielőtt elsöpörte volna őket a népharag?

2019. febr. 18. 15:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Bocsesz, nem csípem, ha a vélemény nyilvánításom le van korlátozva..

2019. febr. 19. 09:20
 22/23 anonim ***** válasza:

Az én véleménynyilvánításom valóban le van korlátozva, cserébe viszont szarul is élek (magyar viszonylatban jól, de az nem sokat jelent). Ez a mostani egy rossz diktatúra. Ahol a kormány az ország és a nép érdekében cselekszik, nem pedig idegen hatalmakat szolgál, az viszont szerintem egy jó rendszer, függetlenül attól, hogy mennyire demokratikus.

Sőt, egy jó diktatúra jobb is, mint az (egyébként soha sehol nem létező) demokrácia, mert a buta nép nem tudja leváltani egy rosszabbra.

2019. febr. 19. 12:17
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Csakhogy jó diktatúra olyan, mint a fehér holló: igen ritka. Mekkora az esélye annak, jó diktátort fogsz ki? Nagyon kevés. Szóval az egész egy lottó húzás. Ehhez képest a parlamentáris demokrácia még mindig jobb. Tudom, nálunk fos a helyzet, de ez nem a demokrácia sara, hanem a miénk.

2019. febr. 19. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!