Svájcban az állampolgároknak alanyi jogon jár a létminimum?
Nincs alanyi jogon létminimum, sőt, ha valamiért segélyt kapsz, azt vissza kell fizetned.
De ne higgy nekem:
Mellesleg kemény élet van ott egy ilyen mentalitásúnak mint te, mert nem kedélyeskednek veled az emberek. Magyar családot felszólítottak az "együttélés legminimálisabb követelményeinek betartására" mert nem olyan színű nejlonzsákot tett a kukába, amit az utca egységesen használt.
" így az állam biztosította a megélhetését kilenc évig. Azonban talált magának egy 6700 frankot (1,8 millió forint) fizető állást, így kapott egy levelet, hogy hát jó lenne visszafizetni a támogatást."-
Na de itt van a kutya elásva. Ha 9 évig eltart valakit az állam, akkor ennyi erővel egész életében is lóghat a segélyen nem?
@19:25
Szerintem inkább az a magyar csendőr házmester meg ávós lincselős mentalitás ahogy mindenki betriggerelődött rajta hogy feltettem egy tök elméleti kérdést. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!