A nyugat-európaiak miért nem látják, hogy idővel migráns uralom lesz az országukban, ha nem cselekszenek?
Nem értem, Londonban meg más angol városokban pl. Birminghamben és Manchesterben mostanra tele van migránsokkal a város, és egyre több no-go zónát hoznak létre ahol a sária törvény dominál pl. megtámadják azon nőket, akik nem fejkendőben járnak.
Svédországban Malmö városában és Stockholm egyes kerületeiben szintén migráns törvények dominálnak, de a helyi sajtó hallgat róluk.
Németországban Berlinben, Lipcsében, Kölnben szintén egyre több a migránsok által ellenőrzött és irányított zóna, ahol az ő törvényeik uralkodnak.
A helyiek miért tűrik ezt?
1492-ben valaki azt hitte keleten van.
Néhány évtizeden belül megindult a gyarmatosítás.(migráció)
~200 év kellett ahhoz hogy felosszák a "migránsok" a területeket.
1783 (érdekes módon egy Párizsi béke zárásával) hivatalosan is megalakult egy államközösség.(mindenki migráns)
Manapság egy szidott szuperhatalom és az ide kivándorolt(migráns) hazánkfia azt az eszmét terjeszti hogy ezen (migráns) az őshazában is alapot kellene teremteni... EZ VESZÉLYES?!?
(Remélem a többség tudott követni...legyen akár kormánypárti is az illető)
Tudjátok mint...NEM bánom hogy multikultúra van nyugaton!
Mert tőlünk nyugatra még annyira sincs sajtószabadság, mint nálunk. Tilos negatív színben feltüntetni a betolakodókat és a bevándorlást, csak jót szabad írni róluk.
Egyébként nálunk meg cigányuralom lesz hamarosan, talán még korábban, mint nyugaton migránsuralom.
"A helyiek miért tűrik ezt?"
Nem feltétlen tűrik, az angolok részben a sok magyar, lengyel, román migráns miatt akarnak kilépni az EU-ból, mert az olcsó keleti munkaerő miatt féltik az angolok az állásaikat.
Már megszokták, elfogadják. Másrészt ahogy előttem is írták ezekben a multikulturális országokban van egy természetes szegregáció, párhuzamos társadalmak, a különböző közösségek általában megférnek egymás mellett Nyugat-Európában és az USA-ban is.
Ha valakinek nem tetszik a helyzet, változást szeretne, akkor is akadály a tehetetlenség. Magyarországon sem tudnak mihez kezdeni a cigánysággal, itteni no-go zónákkal, nem tudom te mit várnál.
mert egy gyava nepseg.
egykori onmaguk arnyekai.
az angolok fedeztek fel a fel vilagot kb, csodalatos orszagokat huztak fel a vilag masik oldalan, kemeny hadsereguk volt. most meg egy rakas szerencsetlen.
svedeket hagyjuk,azok olyan szinten naivak hogy az faj.meg puhanyok.
mikor Stockholm bizonyos belvarosi reszein maszkaltam,olyan volt mintha Mogadishuba erkeztem volna.
"Ha valakinek nem tetszik a helyzet, változást szeretne, akkor is akadály a tehetetlenség. Magyarországon sem tudnak mihez kezdeni a cigánysággal, itteni no-go zónákkal, nem tudom te mit várnál."
Nem az a baj, hogy nem tudnak, hanem hogy nem akarnak. Ki kell paterolni Európából azokat a népeket, akik nem tudnak úgy élni, mintha emberek lennének. Ez a megoldás.
"Nem az a baj, hogy nem tudnak, hanem hogy nem akarnak."
Akkor egyből eltűnne a nagyvezíred szavazónak java része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!