Valóban igaz az hogy ha Soros el akarná törölni az Orbánt és a Fideszt akkor azt könnyen meg tudnád tenni?
Kedves 3-as! A kérdező valószínűleg nem arra célzott, hogy Soros hadsereggel el tudná-e törölni a Fideszt. Az "Arab Tavaszt" megcsinálta, ott hatékony volt a fegyveres erők és a bankok lenyúlásával összefüggő spekulációi által. De azért Európában eszt nem hiszem, hogy meg merné tenni.
Szóval a válaszom: Nem. A Fidesz mögött nagyon szilárd, meghatározó és aránylag óriási létszámú választói háttér van, amelyik nagyon jól tudja, hogy mi várna az országra, ha másra szavazna.
Én csak a tényekről beszéltem, vannak akik a vágyaikat kezelik tényként. Majd meglátjuk. De mutass egy olyan magára valamit adó, és jövőképpel rendelkező közvélemény-kutató céget, amelyik másképp látja a szimpátia mértékét, mint ahogy én írtam.
Engem az átkozott kommunizmus "nevelt" fel, azaz iskoláztatott. Nyugodtan nevezzetek kommunistának vagy kommunista bérencnek. Kisgyerekkén még SZOT-táborban is voltam. Mégúgyis hálával tartoznék a Kádárnak?
Te tudtad, hogy honnan jött a pénz, amiből tanulhattál ingyen, vagy akkor el tudtad dönteni, hogy az elveid egyeznek-e azzal, aki miatt jutottál valamire? Akkor nézz utána, és majd nálad is abból indulunk ki, mint O.V.-nál ti.
Amúgy pedig melyik bohóc-pártra bíznád az ország biztonságát és vezetését? Honnan hoznál annak a bizonyos pártnak szavazókat? Szerintem az erre való egyszerű és érdemileg megfogalmazott válasz lenne a döntő. A többi hatalmi harc.
És az utolsó gondolatom: Ne tarts már mindenkit félrevezetettnek, aki a mostani kormánnyal szimpatizál. Legfeljebb, ha gyorsan megforgatod a táblákat az autópályákon, és hirtelen bevezeted a baloldali közlekedést, akkor mondhatod, hogy a szembe jövők a bolondok, és te vagy, aki tudja, mi a helyes.
Azt tudjuk, hogy Magyarországon a Soroshoz köthető alapítványok több mint 25-en vannak. A Soros és libsijei rajtuk keresztül(is) fejtik ki "áldásos" tevékenységeiket. Lásd a Macedon elnökválasztást és buktatást.
Én nem kérnék a segítségükből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!