Fideszt miért utálják most ennyien?
Figyelt kérdés
Eddig nem ők voltak a jók meg Orbán is?
Most hirtelen történt valami?
Nem vagyok annyira otthon a politikában és ezért akarok most egy kicsit felvilágosulni h megértsem.
2017. dec. 2. 16:48
1/18 anonim válasza:
Egyre inkább megosztott a társadalom.
De a balosok, liberálisok szerintem már a kétezres évek óta a Fideszt/Orbánt tartják a patás ördögnek. Esetleg ez a társadalmi feszültségek növekedése miatt még éleződött is.
2/18 anonim válasza:
Mert nincs más víziója az országgal mint hogy nem akar migránsokat.
3/18 anonim válasza:
pár év alatt sikerült sutba dobni a polgári Magyarország eszményét, és egész faszán kiépített egy központosított, autokrata tekintélyelvű államot. A központosítással egyébként nem is lenne gond, mert ilyen rendszerekben is lehetett fejlődést elérni (lásd Mária Terézia), de az ország jóléte úgy tűnik másodlagos lett vezérünk számára, inkább a NER-lovagokat jutalmazza bőkezű adományokkal. Felvásárolta az ellenzéki médiát, gyakorlatilag az összes állami szervezetbe a saját embereit építette be, ezzel gyakorlatilag lenullázva a fékek és ellensúlyok rendszerét. Már nem is jut el visszacsatolás, a nép semmilyen formában nem képes nyomást gyakorolni a kormánypártokra.
4/18 anonim válasza:
A Fidesz kormányzása óta az emberek összességében rosszabbul élnek. Hiába keresel 10.000 ft-tal többet, ha cserébe 50.000 ft-tal több a rezsi, kaja, ruha, benzinkiadás, mint anno. Csak sokan ezt nem értik, vagy nem akarják érteni.
5/18 anonim válasza:
Nem utálják ennyien. Mennyien is?
6/18 anonim válasza:
Azt mondják nő a támogatottságuk Te meg így látod? Ejnye-bejnye.:DDD
7/18 anonim válasza:
Vslószínűsíthető hogy kétharmad lesz. Mi lenne ha nem utálnák őket.
8/18 anonim válasza:
Nem történt "most hirtelen" semmi. Eddig is többen szavaztak a Fidesz "ellen", mint rájuk, csak a "Fidesz- ellenes" szavazatok, sokfelé oszlanak.
9/18 A kérdező kommentje:
Én csak azt olvasom mennyien vetik meg őket (thinking face)
2017. dec. 2. 17:32
10/18 anonim válasza:
Én is megvetem őket pedig 98-ban rájuk szavaztam, de már akkor rádöbbentem, hogy rossz lóra tettem.
Már akkor is látszott apró jelekből, hogy nem a többség érdekében kormányoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!