Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak az én nyugdíjas ismerősei...

Csak az én nyugdíjas ismerőseim utálják a fideszt?

Figyelt kérdés

Mindehol azt hallom,hogy a nyugdíjasok mennyire fidesz imádók és miattuk vannak hatalmon és miattuk maradnak jövőre is, meg hogy vén g...cik, nem gondolnak az unokájuk sorsára stb..

De én pont az látom,hogy a nyugdíjasoknak is tele van a tökük a mostani állapottal és sokan egyenesen gyűlölik a fideszt.

Főleg,hogy rengeteg családot szakítottak szét az utóbbi időben.Egy idős embernek elég nehéz feldolgozni,hogy az összes unokája/gyermeke külföldön dolgozik és jó ha ünnepekkor tudnak találkozni.Ők is tudják,hogy nem kalandvágyból vannak külföldön,hanem egyszerűen nem tudtak itthon megélni.

És a nyugdíjasok is amúgy elég kevés nyugdíjt kapnak átlagban.Biztos vannak akiknek jól megy, de az átlag nagyon keveset kap,alig tudnak megélni belőle.

2017. márc. 20. 16:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
a karácsonyi tíz ezer forinttal meg kétlem,hogy olyan sok embert tudtak megvásárolni.
2017. márc. 20. 16:53
 2/11 szántóvető ***** válasza:
41%
a fideszt mindenki utálja,ettől függetlenül 3 szavazóból 2 rá szavaz.
2017. márc. 20. 17:07
 3/11 anonim ***** válasza:
22%

Mar unom ezt a f @ szom fideszes temat! Mar a kommunizmus leverese ota mennek Kelet-rol Nuygatra, midnen orszagban, mert kurv @ k, es akarnak egy konnyu munkat, jo fizetesert!

A k . rva nyugati is meg elmegy Svajcba, mert ott dupla a fizetes, es azt mondja ott jobb a megelhetoseg!

Orvendejetek ,hogy meg van Magyarorszag, Gyurcsany es bandaja eladott mindent, es a Fidesz kellett mindent torvenyesen vissszavegyen! Majdnem oylan helyzet votl, mint Gorogorszagnak, most azt is mindenki segiti, maskepp rosszabbul elnenek ott, mint egy szaros afrikai orszag!

Jon a valasztas, es nem tudjatok mivel b@sszatok az emberek agyat?!

Midnenhol meglehet elni! Ha te elhiszed, azt amit irtal, akkor egy huggyos szenilis oregember vagy!

2017. márc. 20. 17:07
 4/11 anonim ***** válasza:
22%

A karácsonyi Erzsébet-utalvánnyal senkit sem akartak megvásárolni, és nem mindenki utálja a Fideszt..

Könnyebb panaszkodni, mint tenni valamit a jobb megélhetés érdekében.

2017. márc. 20. 17:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Én nyugdíjas vagyok és utálom a Fideszt, soha egyetlen alkalommal sem szavaztam rá (az MSZP-re sem, mielőtt bárki jönne). A nyugdíjas ismerőseim többségénél ez a helyzet.
2017. márc. 20. 17:21
 6/11 A kérdező kommentje:

5# köszönöm a választ!:)

"Ha te elhiszed, azt amit irtal, akkor egy huggyos szenilis oregember vagy!"

ez majdnem talált, csak éppenséggel nő vagyok és 30 alatt. de majdnem .

2017. márc. 20. 17:35
 7/11 A kérdező kommentje:
5#pont ezt nem értem,hogy miért kell általánosítani és mindent a nyugdíjasokra kenni, holott sok nyugdíjas elhatárolódik ettől.
2017. márc. 20. 17:36
 8/11 anonim ***** válasza:

A kérdező az általános állapotot tapasztalja. A 60 év felettiek még éltek akkor mikor az ilyesmi kis felcsúti diktátorok sanyargatták a magyarokat és ugyanígy lábbal tiporták az emberi jogokat.

S ezt a fidesz is nagyon jól tudja, miattuk zülleszti szándékosan az egészségügyet, hogy kihaljanak, felmérést készítettek mely szerint köztük a legalacsonyabb a szavazóik aránya.

2017. márc. 20. 18:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem sok nyugdíjast ismerek de köztük van fideszes is, meg olyan is aki utálja őket. Viszont tény, hogy a nyugdíjasok verik meg azt, aki odamegy Orbánt kisípolni. Bennük van akkora fanatizmus, szégyenérzet meg nulla.
2017. márc. 20. 20:55
 10/11 anonim ***** válasza:
71%

A Fidesz alatt mostanában nagyon elszaladt a ló.

De az én nyugdíjas ismerőseim alapból gyűlölik a Fideszeseket. Nem csak most. Gyurcsányt meg imádják mióta 2006ban fényes győzelmet aratott a mcskos Orbán felett.

2017. márc. 20. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!