Csak az én nyugdíjas ismerőseim utálják a fideszt?
Mindehol azt hallom,hogy a nyugdíjasok mennyire fidesz imádók és miattuk vannak hatalmon és miattuk maradnak jövőre is, meg hogy vén g...cik, nem gondolnak az unokájuk sorsára stb..
De én pont az látom,hogy a nyugdíjasoknak is tele van a tökük a mostani állapottal és sokan egyenesen gyűlölik a fideszt.
Főleg,hogy rengeteg családot szakítottak szét az utóbbi időben.Egy idős embernek elég nehéz feldolgozni,hogy az összes unokája/gyermeke külföldön dolgozik és jó ha ünnepekkor tudnak találkozni.Ők is tudják,hogy nem kalandvágyból vannak külföldön,hanem egyszerűen nem tudtak itthon megélni.
És a nyugdíjasok is amúgy elég kevés nyugdíjt kapnak átlagban.Biztos vannak akiknek jól megy, de az átlag nagyon keveset kap,alig tudnak megélni belőle.
Mar unom ezt a f @ szom fideszes temat! Mar a kommunizmus leverese ota mennek Kelet-rol Nuygatra, midnen orszagban, mert kurv @ k, es akarnak egy konnyu munkat, jo fizetesert!
A k . rva nyugati is meg elmegy Svajcba, mert ott dupla a fizetes, es azt mondja ott jobb a megelhetoseg!
Orvendejetek ,hogy meg van Magyarorszag, Gyurcsany es bandaja eladott mindent, es a Fidesz kellett mindent torvenyesen vissszavegyen! Majdnem oylan helyzet votl, mint Gorogorszagnak, most azt is mindenki segiti, maskepp rosszabbul elnenek ott, mint egy szaros afrikai orszag!
Jon a valasztas, es nem tudjatok mivel b@sszatok az emberek agyat?!
Midnenhol meglehet elni! Ha te elhiszed, azt amit irtal, akkor egy huggyos szenilis oregember vagy!
A karácsonyi Erzsébet-utalvánnyal senkit sem akartak megvásárolni, és nem mindenki utálja a Fideszt..
Könnyebb panaszkodni, mint tenni valamit a jobb megélhetés érdekében.
5# köszönöm a választ!:)
"Ha te elhiszed, azt amit irtal, akkor egy huggyos szenilis oregember vagy!"
ez majdnem talált, csak éppenséggel nő vagyok és 30 alatt. de majdnem .
A kérdező az általános állapotot tapasztalja. A 60 év felettiek még éltek akkor mikor az ilyesmi kis felcsúti diktátorok sanyargatták a magyarokat és ugyanígy lábbal tiporták az emberi jogokat.
S ezt a fidesz is nagyon jól tudja, miattuk zülleszti szándékosan az egészségügyet, hogy kihaljanak, felmérést készítettek mely szerint köztük a legalacsonyabb a szavazóik aránya.
A Fidesz alatt mostanában nagyon elszaladt a ló.
De az én nyugdíjas ismerőseim alapból gyűlölik a Fideszeseket. Nem csak most. Gyurcsányt meg imádják mióta 2006ban fényes győzelmet aratott a mcskos Orbán felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!