1/26 anonim válasza:
Itt már semmit sem lehet biztosan tudni.
3/26 anonim válasza:
Remélem nem mert oda akarok kimenekülni egyetem után.
4/26 anonim válasza:
5/26 anonim válasza:
#4 Mert nem EU-s tagállam, tehát nehezebb a letelepedés, stb. mint kb. Svájcban. Angolul már tudok, norvégul nem. Úgy hallottam a norvégok nem igazán befogadóak de erről nincs tapasztalatom. Hideg az idő. De gondolkoztam Norvégián is.
6/26 anonim válasza:
Ugyanolyan könnyen lehet munkát vállalni náluk, mint más EU-s országban. Ők is benne vannak az EU rendszerében, hiába nem léptek be.
7/26 anonim válasza:
#6 Ez örömteli ugyanis Norvégia is nagyon tetszik. Van még 3 évem eldönteni. Villamosmérnök doktori diplomával szerintem nem fognak elzavarni sehonnan.
8/26 anonim válasza:
Nem "szerintem" kérdése, az Egyesült Királyság kilép az EU-ból 3 hónap múlva. A kérdés csak az, hogy "hard" vagy "soft" lesz.
9/26 anonim válasza:
Mért ne lenne? Mi ez a hülye kérdés?
10/26 anonim válasza:
Nem. Az EU-ból nem lehet kilépni, ezt már a szavazás másnapján megmondtam. "Valakik" nem engedik.
Ha lesz is, akkor is olyan feltételekkel, hogy csak papíron lépnek ki, minden EU-s szabály vonatkozni fog rájuk, csak a megalkotásukban többé nem vehetnek részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!