Tudtok adni ötletet, hogyan oldhatnám meg?
Èn Au-pair lányként voltam már nagyon nagyon régen New Yourkba.19 éves voltam.
A szitu hasonló volt. 1 éves tartozkodási engedélyem volt. Megismerkedetem egy fiuval és kb 6 hónapot együtt voltunk, az utolsó hónapokaban már szinte nála is laktam.
De már a család is hiányzott, haza akartam kicsit menni és gondoltam majd vissza megyek...
Aztán nagyon nehéz elbúcsuzás után haza értem Mo-ra. Elsö pár hét nagyon nehéz volt. Megigényeltem megint a visumot, amit elutasítottak. Ès akkor már nem bántam. A fiut nagyon szerettem, de azt az éltet nem!
Már akkor 19 évesen felfogtam, hogy a szociális rendszer hiánya egy örök teher az emberekre, hogy a szegénység óriási, és azért, hogy csak oviba mehessen majd a gyerekem egy vagyont kell keresni. Hogy ha lebetegedünk akkor akár életünk végéig adósok maradhatunk...
Szerintem utazz haza ahogy elgondoltad, és nézd meg kicsit kivülálloként mit is akarsz. Vissza utazni tanulóként még mindig tudsz.
Szia!
Sikerült előrébb jutnod valamelyest? 23 éves vagyok és hasonló a helyzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!