Ti melyik országba menekülnétek, ha az orosz-ukrán konfliktus egy nemzetközi konfliktussá eszkalálódna, amiben Magyarország is érintett?
Figyelt kérdés
És miért pont oda?2018. nov. 26. 13:41
1/14 anonim válasza:
Sehova se lehetne, mivel ez egyet jelentene egy atomháborúval.
4/14 anonim válasza:
Felcsatolható Norvégiába.
Miért? Mert egy kellemes hely, nyugodt emberekkel.
5/14 anonim válasza:
SZU már rég nem létezik, max. oroszba pattanhatsz -de biztos tudatában vagy ennek, csak bolondozol a hatás kedvéért :)
6/14 anonim válasza:
Miből lehet választani?
Azt írod, hogy nemzetközi, akkor nyilván nemcsak orosz-ukrán-magyar érintettség van. Pl. mi értelme Ausztriába menni, ha oda is elér?
Egyébként, ha lenne lehetőség, akkor Új-Zélandra mennék. Az rohadt messze van mindentől. És ha jól tudom, semmilyen világháború nem érintette. Bár adtak, küldtek katonákat, de oda konkrétan nem ért el a háború.
7/14 anonim válasza:
én már elmenekültem, ide Angliába, és maradnék is ennél. vagy esetleg Svájc.
8/14 anonim válasza:
Sehová. Tudnám, hogy nem érdemes. Csak kevés időt nyernék, ha egyáltalán.
9/14 anonim válasza:
Nem vagyok zsidó származású de Izrael-t választanám mert jó a közegészségügyi ellátás és biztonságos. Mellesleg szép és jó a klíma is.
10/14 anonim válasza:
A Csendes-óceánban fekvő Nemo-pontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!