A feminizmusnak, liberalizmusnak, multikultinak, pc-nek, stb. megannyi pozitívum eredmény mellett vannak "járulékos veszteségei" is? (többi lent)
Anyagi kár, életben esett kár, pszichés károsodás, stb. Pl. terrortámadások Európában... Vagy a feministák, mindenféle kisebbségiek már áldozati szerepben tetszelegnek, mintha bántanák őket, téveszméket dédelgetnek pl. mindenféle férfi agresszióról, vagy hogy a nők kevesebbet keresnek ugyanazért a munkáért. Lassan nincs különbség férfi és nő között... Vagy itt egy videó néhány feminista külsőbeli változásáról (vannak, akik borotvát sem használnak):
https://www.youtube.com/watch?v=r_8hLQmfudM
Megéri?
A női borotválkozás kb a kilencenes évek végén lett divat. A mai 45-50es korosztály nagy része max hónaljat és lábat borotvál, azt is csak nyáron.
Ez szimpla divatirányzat, kb olyan időközönként váltakozik, mint a trapéz-csőszárú nadrág.
"Üsd be Germany 447 migrants"
Beütöttem, eredmény:
"The claim: The deputy leader of the far-right party Alternative for Germany (AfD) said there had been "447 killings and murders" by illegal migrants in Germany last year.
Reality Check verdict: The German interior ministry says that in fact last year 27 illegal migrants either committed or attempted to commit murder or manslaughter. The 447 figure refers to killings or attempted killings by all asylum seekers and refugees, most of whom are in Germany legally. Overall crime in Germany has fallen to the lowest level since 1992, but there has been an increase in migrant crime."
"feminizmusnak, liberalizmusnak, multikultinak, pc-nek, stb. megannyi pozitívum eredmény mellett .."
Kérdező
Felsorolnád ezt a MEGANNYI pozitív eredményt?
Csak hogy tudjuk, mert nekem kevés jött össze, koránt sem "megannyi".
"Vagy itt egy videó néhány feminista külsőbeli változásáról (vannak, akik borotvát sem használnak):"
Tényleg le vagyok maradva, eddig abban a hiszemben voltam, hogy a feministák nők. Miért KELLENE nekik borotvát használni? Vagy már kötelező lett a szakállas "női" lét a feminizmushoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!