A Wikipédia írt, hogy lépjek kapcsolatba a képviselőimmel a szerzői jog érdekében a szept12-i szavazás miatt, és automatikusan generálják a levelet. De nem tudom melyik képviselő az, akit egyébként erre bíztatni kell?
Ezt én is megkaptam, de lövésem nincs erről az egészről vagy hogy egyáltalán ez mit jelent.
Full hülyének nézik az embert.
Nem néznek hülyének titeket, csak nem vagytok benn ebben a dologban. Arról van szó, hogy van egy új EU-s jogszabály módosítási indítvány, amiről holnap fognak szavazni. Röviden és tömören, sokan ezt a jogszabály módosítást az internet cenzúrázásának tartják.
Egyébként egyszer már leszavazták: [link]
Kicsit megkésettnek tartom ezt a kampányt a Wikipedia részéről, előbb kellett volna. Szerintem teljesen mindegy, kinek írsz, úgyis mindenkinek megvan már a saját álláspontja.
Emlékeztetőül, a júliusi eredmények:
Támogatta:
Fidesz: Deli, Deutsch, Erdős, Gál, Járóka, Kósa, Schöpflin, Szájer, Tőkés
KDNP: Hölvényi
Ellenezte:
Jobbik: Balczó
Együtt: Jávor
LMP: Meszerics
DK: Molnár, Niedermüller,
MSZP: Szanyi, Ujhelyi
Független: Kovács
Jó, akkor elmagyarázom.
Azt se tudom melyik ez a törvény, vagy mit tartalmaz.
A tervezetet se ismerem.
És mivel proli vagyok, nem is fogok otthon leállni elemezni se a jelenlegit, se a tervezetet, már csak azért se, mert fogalmam nincs arról, amit benne írnak.
Nekem semmit nem mond az, hogy az EU médiátanács az EU/2012/938373 rendeletének megfelelően fog eljárni jövőre a Mahasz által kiadott bla bla bla(amihez az átlagparasztnak nincs is hozzáférése meg azt se tudja mi az), így a közeljövőben az őstermelők a Földügyi tv. 12§-ben meghatározott pirotechnikai eszközt az ADR utasításnak megfelelően fogják szubszidiaritás elvével párhuzamosan alkalmazni.
De nem baj, mert az Lmp Feri leszavazta.
Azt kellene leírni, hogy ez mit jelent az átlagparasztnak.
Itt a Wiki szócikk:
Idézem:
"A 11. cikk jogdíj fizetésére kötelezi azokat, akik újsághírekből részleteket idéznek."
" az online platformokat gépi szűrők használatára kötelezzék"
Itt egy másik cikk: [link]
"A 13. cikk fenyegetést jelentene például:
a zenei remixek előállítására
a mémek megosztására
a kódok megosztására és
a live streaming gamerekre nézve."
Másik cikk:
Azért ezt a 3x4 oldalt csak el tudja olvasni és értelmezni az átlagparaszt is.
" [link]
És hogy lehet ilyen abszurditást kitalálni? Ha az iskolaújságból idézek akkor is? És miért csak írásból, ha mondok valamit azért miért nem kérhetek jogdíjat, ha valaki idézni akar? A barátnőm, ha azt mondja tegnap azt mondtad, hogy ..., akkor én mondhatom, hogy mit is mondtam, kérlek idézd, csak előbb fizess jogdíjat, aztán folytathatjuk a veszekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!