A saría törvények hogyan férnek össze az európai liberális eszmékkel?

"Talán a legnagyobb kivétel a házasságtörés"
Fogadjunk, ha kicsit megkapirgáljuk a felszínt, találunk nagyobb... khmm... kivételeket. PL. melegekkel való bánásmód stb.
Random guglizás, milyen is a saria, ami majdnem passzol az európai joghoz:

'Sehogy mégis Anglia, az USA és a Szovjetunió szövetségesek voltak egy közös ellenséggel szemben.'
Maga Churchill mondta: Hitlerrel szemben ha kell, akár az ördöggel is szövetkezem! (Sztálin értette a célzást és rendesen megorrolt érte Churchill-re)

19
"Ha létrehoznak egy zárt közösséget, ott úgy gyakorolhatják a kultúrájuk, ahogy nekik jólesik."
Ez így nem igazi multik. Legyenek benne a liberálisok is a zárt közösségben, hogy minket elzárjanak tőle!
20
"Pont így viszonyul a balliberális oldal az iszlámhoz, a közös ellenség meg a rasszista, fasiszta, nácik és mindazok akiket ők annak vélnek."
Miért lenne baj, ha valaki náci vagy rasszista ?
egyébként mindenki az,aki nem liberális!

"Fogadjunk, ha kicsit megkapirgáljuk a felszínt, találunk nagyobb... khmm... kivételeket. PL. melegekkel való bánásmód stb."
Ezért mondtam hogy a házasságtörés, illetve a paráznaság jogi kategória. Egyébként ez is abban az esetben ha nyilvánosan követik el.

Szerintem ne erőltessük azt, ami nem megy. Zárt, homogén jellegű közösség és problem solved. Nem muszáj kutyulni, úgyis csak a bajok lesznek belőle :-)

#24!
De ha a saria szerint bizonyos esetekben az adekvát eljárás a korbácsolás v. halálra kövezés, akkor engem nem különösebben vigasztal, hogy a többi 80%-ban a szabálytalan parkolásról és az ipari fémhulladék kezeléséről pont úgy vélekedik, mint az európai jog. Attól én még nem látom áthidalhatónak a különbséget.

Vigyázzatok Liberálisok a.láthatáron libsiveszély!
A 28-as egy iszlámpárti libsi!
Szerinte nektek botozás jár minimum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!