Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ti élnétek Brazíliában?

Ti élnétek Brazíliában?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről az országról? Szerintem nagyon szép ország, főleg Rio de Janeiro gyönyörű. Ráadásul Brazília valódi demokrácia. Én szívesen élnék Brazíliában.
2018. aug. 27. 10:37
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10 Még ígyis nagyobb demokrácia, mert itt bármennyit lehet lopni, még elő is léptetik azt aki lop. :D
2018. aug. 27. 12:14
 12/24 anonim ***** válasza:
78%

Valóban? Nos, mindenesetre érdekes lesz a helyzet, az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága ugyanis közbenjár, hogy a 12 évre ítélt Lula da Silva, aki egyébként rendkívül népszerű, a brazil törvények ellenére indulhasson a választáson. Ez már önmagában világröhej.😂 Így aztán vagy egy balos, korrupt, jogerősen elítélt elnöke lesz az országnak, vagy egy katona, aki szankciókat léptetne életbe a homoszexuálisok ellen, be kívánja tiltani az abortuszt, a hadsereg irányítása alá helyezné a közoktatást a megfelelő nevelés érdekében, és kötelezően sterilizáltatná a szegényeket.

Kellemes tartózkodást.😂

2018. aug. 27. 12:27
 13/24 anonim ***** válasza:
77%

12.

Ez tök jól hangzik! Plusz egy ok.

2018. aug. 27. 12:32
 14/24 anonim ***** válasza:
72%

Nincs ezzel semmi gond, ha te úgy informálódtál, hogy neked ott jobb lesz, akkor menj! Csak annyit ígérj meg, hogy soha nem jössz vissza!

Én mint normális ember, azért elgondolkoznék rajta, hogy miért nem oda akarnak tömegesen kitelepülni az emberek, de az én vagyok.

2018. aug. 27. 12:34
 15/24 anonim válasza:
94%
2018. aug. 27. 12:52
 16/24 anonim ***** válasza:
66%
Hakapeszi, a magadfajtáknak nagy gyakorlata van a dél-amerikai nyugdíjaséletben.
2018. aug. 27. 13:39
 17/24 anonim ***** válasza:
39%

Én semmiképpen sem élnék ott, mert nincs értéke az emberi életnek Brazíliában, ennek oka az, hogy egy négerekkel kevert lakossága van.

Változatos kivégzési módokat alkalmaznak, pl. élveboncolás közbeni azonnali szívkitépés, amihez képest a fejlevágás semmi. Sokat érsz a demokráciával, ha az utcán hátulról fejbe lőnek téged csak úgy. De az ország tényleg szép.

Ha mégis ott kellene élnem (neked is csak ajánlhatom), mindenképpen a legdélebbi Rio Grande do Sul államban lévő, csaknem teljesen német bevándorlók azaz fehér emberek által lakott kisvárosban.

2018. aug. 27. 15:26
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

16.

Hát de nem? Jön az újabb ősz, tiszta depresszió vagyok. Én a napsütést és a tengert szeretem. Brazília régi vágyam, mellette még Ausztrália és Délkelet Ázsia jöhet szóba.

Amíg a feleségem szülei és az enyéim élnek, addig nem, de ha már nem lesznek, tervezem, hogy ott telepedjünk le. Vagy Thaiföld, Hong Kong stb.

Legalább a telet ott tölteni. A cégemnél van egy öreg osztrák nyugdíjas sofőr. Csak Portugáliába jár. Sánta, nehezen megy, és az hosszú fuvar, csak gépészkednie kell, a rakodást intézik helyette, úgy van lezsírozva. A telet meg Brazíliában tölti, ott van valami csaja. Ez az élet Babolcsai néni.

2018. aug. 27. 16:59
 19/24 anonim ***** válasza:
68%

Hát persze, tervezni jó dolog!:)

Csakhogy mire a szüleitek elmennek, az nagyjából 20-30 év, közben a kislányod lesz 24-30 éves, akkor őt meg az esetleges unokákat nem akarod majd itt hagyni.

Arra ne alapozz, hogy majd megy veletek, mert lesz párja, annak is szülei, aki meg őket nem akarja magára hagyni.

Szóval, higgy egy tapasztaltnak, akinek fiatalabb korában nagy tervei voltak és az ecsetelt körülmények miatt maradt a fenekén!

Vagy MOST csomagolsz és mész, vagy idősebben már nem fogsz menni sehova!

De minek is kellene felrúgni minden egzisztenciát és kapcsolatot, amikor módodban áll télen olyan tengerhez menni, amilyenhez akarsz?

2018. aug. 27. 17:28
 20/24 anonim ***** válasza:
31%

19.

Persze, ezek csak elképzelések. De az álmaink visznek előre, azok adnak erőt.

2018. aug. 27. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!