Ti szívesen élnétek Los Angeles-ben?
Ha nem, akkor elmondjátok, hogy mi miatt nem?
Azért ez alapján nagyon szép lehet. Meg tök jó, hogy ott a rendőrök nem a büntetésre mennek. Lásd a reptéri leírás. Mondjuk én nagyon elfogult vagyok. Úgy gondolom Magyarországnál bárhol jobb élni. De őszintén. Sokszor úgy vagyok vele, hogy még Aleppóban és Moszulban is sokkal szívesebben élnék, mint itt. Ott legalább az embert lebombázzák tévesen és meghal és nem szenved, mint ebben az átkozott országban.
Mit mondjak erre? Akkor költözz Aleppóba, vagy Csernobilba!
A kérdésre válaszolva, nem laknák szívesen Los Angelesben. De persze ez egy gigantikus város. Nem kizárt, hogyha kitömnének pénzzel és egy kellemes helyen kellene laknom, akkor odamennék. Ugyanakkor ha kitömnének pénzzel, akkor Magyarországon is jól ellennék. Tehát úgy vélem, ha nem muszály, nem megyek az angyalok városába lakni.
"Sokszor úgy vagyok vele, hogy még Aleppóban és Moszulban is sokkal szívesebben élnék, mint itt."
Ezt azért gondold át még egyszer
Én is rühellem a rendszert,de hálát adok az égnek,hogy nem Aleppóba vagy más háborús zónába születtem,mert itt meg van az esélyem,hogy tanuljak és oda költözzek és olyan munkám legyen,amilyet akarok,míg az Aleppóban születettek kint állnak a kerítés másik oldalán,sátrakban élnek és éjjel virrasztanak,hogy meg ne fagyjanak,miközben innen bentről gyűlöljük őket,amiért itt vannak.Aki Aleppóból vagy hasonló helyről jön egy olyan billogot kénytelen viselni bizonyos csoportok miatt,amit senki nem érdemelne.Főleg gyerekek nem.
Egyébként laknék Los Angelesben,de ha választani lehet,akkor inkább New York-ban,ott több a múzeum:D
"Sok az auto, megis ritka a dugo."
Ilyen baromsagot is csak 2 napi ott tartozkodas utan lehet mondani. Nem csucsforgalomban is gyorsan bedugul meg a 8 savos autopalya is, hat meg csucsidoben amikor millio kocsi van az utakon.
Los Angeles-t legjobban a 22-es csapdaja jellemzi: Auto nelkul ott nem tudsz meglenni de ha autoba szallsz akkor meg nem tudsz sehova odaerni mert akkora a dugo.
Milyen igazad van!
Bárhol jobb élni, mint a történelem eddigi legembertelenebb diktatúrájában, a szörnyű despota, Orbán véres birodalmában.
Inkább tapodja szívesebben az ember lába a véráztatta Aleppo ősi földjét, ahol bár a halál leselkedik minden sarkon és acélzivatar csipkézi a határt - de legalább szabadon élhet - és halhat.
Olyan hajnal virradt Magyarországra, ahol ama Moszul pokla is édeni kertecske azokhoz a szenvedésekhez képest, amely a magyar rónaságon élőkre kimérettetett.
De ha még távolabbra vetjük sóvár tekintetünk, szinte el sem hisszük, hogy a szabadság és testvériségnek oly tiszta vizű forrása, mint az Újvilág is létezik. Ahol milliók és milliók egyetértésben, jólétben, bőségben dalolják a testvériség himnuszát, miközben mi a magyar ugar rögeiben törjük mezítelen lábunk, nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!