Románia csaknem negyedszázadnyi lemaradása van Magyarországhoz képest?
És nem is szeretnék "utolérni" Magyarországot, vagyis idegen hatalmak szolgájává süllyedni. Ha úgy le vannak maradva akkor miért mi magyarok járunk hozzájuk dolgozni? Így sem vesszük észre hogy a szolgasorsba süllyedés az nem fejlődés?
Itt tartunk, dupla pénzért járnak át dolgozni Romániába a magyar közmunkások
Végig se olvastam, az első válaszoló cikke akkora kamu.
Előbb 200 ezer, aztán már csak 150.
A végén kiderül hogy bruttó.
És két hónapra.
Japán yenben.
168 tóra XD a "hiteles" oldal XD
jó vicc!
A tény az, hogy Románia főleg a Havasalföldi része a középkorba van még. Erdély Kolozsvári részei a kivétel, de az magyar nem román.
Ez egy nagy kamu.
"Míg itthon 60-70 ezret kapott közmunkásként, kint ennek a dupláját, nettó 150 ezret tehet zsebre"
Közmunkáért? Nem igaz.
Itthon is megkereshet közel 200E-t egy operátor, nem egyet ismerek a szomszédból.
Tehát ha összehasonlítunk két értéket akkor a két munka is uaz legyen.
Egy román közmunkás nem keres 200E-t de még annyit se mint egy magyar.
Másik, 3M román dolgozik külföldön, vajon miért?
Napi román gazdaságos kérdés, most olyantól aki szerint el van maradva...
Nem unjátok még pro és kontra ezt az állandó Románián rágódást?
Nem tudom kit zavar ennyire a román gazdaság valós fejlődése, mert van aki mint valami lángoló pallost lóbálja, hogy már nyugati a jólét Romániában, másik meg zokogótáncot lejt, hogy még 50-100-500 évre vannak még a magyar szinttől is.
A valóság meg az, hogy közel ugyanott van a két ország még orrhossznyi magyar előny megvan.
"idegen hatalmak szolgájává süllyedni"
Ez a másik XDDDDDD
Románia totálisan Amerika gyarmata!
Neked sem kell hazudni, nem ugyanaz a kettő!
Románia el van maradva, ez tény és érthetetlen, hogy "egyesek" miért próbálják isteníteni a románokat.
ez már kb a hatodik románszidós kérdés ebben a két napban.
mindnél elmondtam. Románia szépen lassan elmegyeget mellettünk. Úgy látszik nem csak az egész világ realizálta, hanem jobboldali magyarok is...
A cikkben látható multicég nem a csúnya rossz románok miatt választotta Magyarországot, hanem mert a kormány adókedvezményt adott nekik, hogy ezzel is a statisztikát javítsák.
Persze nyugi majd a te zsebedből lesz kihúzva az adóhiány úgyis (hacsak nem vagy bennfentes fontos fideszes)
előre köszönöm a mínuszokat, az elmúlt pár napban 79%ról visszaugrottam 64-re, mert megpróbáltam megmagyarázni, hogy nem Románia a főellenség, hanem a saját vezetésünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!