Érdemes lenne kárpátalját magyarországhoz csatolni?
Valószínű, hogy az lenne Magyarország legszegényebb régiója, illetve biztosan hatással is lenne a magyar gazdaságra.
Viszont én egy biztos igennel szavaznék a visszacsatolásra mindezek ellenére is.
Sok magyar él még ott mind mai napig, rájuk is gondolni kell, nem önszántukból születtek oda.
Az ukránok meg majd úgy eltűnnek, mint a magyarok erdélyben, felvidéken és vajdaságban. Eröltetni kell majd a magyarization-t, úgy ahogy más szomszédaink is ezt teszik velünk a mai napig. (Ukrajna leginkább.)
Bár annak nem örülök, hogy az kárpátaljai magyarok részt vettek a választási csalásban... De ezt annak tudom be, hogy ott akkora a szegénység, hogy azért a zsák krumpliért is megérte nekik.
Szerintem nem ezzel kellene foglalkozni jelenleg.
De hát betonfejű mélymagyaroknak beszélhet az ember...
Hát ilyen szavazás biztos hogy nem lesz. Merthogy azért max az ottaniak kezdeményezhetnének népszavazást ami az ukrán lakosság miatt ugye nem lenne eredményes.
Én azt nem értem, hogy ha Magyarországon belül olyannyira fogy a népesség, hogy azt brutális családtámogatási rendszerekkel és (egyesek szerint) migrációval lehet csak orvosolni/szintentartani, akkor miért nem támogatja a kormányzat a határainkon túli magyar lakosság áttelepülését az anyaországba? (no offense, csak kérdezem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!