Ezt a nyugati liberálisok mivel magyaráznák?
" #25: Mondd csak, jó érzés agymosottnak lenni?"
Ahogy tükröződik azt te magad is nagyon tudhatod milyen lehet. ;)
# 33
miért lenne durva általánosítás? melyik része? fejtsd már ki kérlek. Vagy nem tértem ki a sivatagi harvardot végzett szír értelmiségre? vagy mire gondolsz?
"Mellesleg az AFD kimondottan csakis ezzel kampányolt és nem kevés szavazatot kaptak"
Én olvastam a programjukat egykoron, kanadai modell szerint a hiányszakmákak körülbelül 100 ezer bevándorlóval kellene feltölteni.
"A fehér emberek sem mind tanultak és dolgoznak, és a menekültek sem mind terroristák meg naplopók."
Jah, csak azok a fránya arányok...
"szerinted ez a két emberanyag ugyan az?"
Migráns fogalma nem terjed ki arra hogy ki mennyire szorgalmas vagy hajlamos a bűnözésre. A külföldön dolgozó magyar is migráns és az arab is. Több év migránsozás után nem ártana legalább a fogalommal tisztában lenni.
Magyarok között is van szép számmal tanulatlan, bűnöző, semmirekellő stb. Mondjuk ha az Angliában mosogató magyar prolik alapján kellene megítélnem a magyarokat, hát nem lenne jó véleményem. Korábban Szíria egy egész jól működő állam volt, így azok a kijelentéseid hogy mind lusta, munkakerülő erőszakos gyilkos, nagyon távol áll az igazságtól.
"A fehér emberek sem mind tanultak és dolgoznak, és a menekültek sem mind terroristák meg naplopók. Tudom, ezt egybites aggyal nehéz felfogni."
Egy fideszes számára ez a realitás :)
# 36
ez nyilvánvaló, ahogy nem mindegyik cigány bűnöző, csak a 95%uk.
Nem minden fehér ember tanult, de itt ez a társadalmi és gazdasági elvárás. Itt mi európában így nevelkedünk. Megszületsz, tanulsz, dolgozol, hogy legyen pénzed amit leadózhassál és gyereket nevelhessél. Ez a szokás. Az araboknál nem ez a szokás. Szarják a kölöket a világra és nem csinálnak semmit, mert nincs mit csinálni. Örülnek ha nem lövik le őket. Nincs oktatás nincs semmi munka kb 80 éve. Ezek szerinted mire lesznek képesek? Oké ez így sajnálható is lenne, de ha megnézed, hogy ezeknek mi a hatása akkor már nem...hát az ami most európában történik: követelőznek, erőszakolnak, késelnek és ugatnak, tüntetnek, rabolnak. Mert mást minek csináljanak ha 1500 eurós segélyeket kapnak INGYEN, és minden jogvédő őket támogatja? Azért ők sem hülyék...
amúgy én támogatom, hogy a migráns helyett egy új szóval illessük az illegális, gazdasági arab-afrikai betelepítetteket. Ja de hogy az már diszkriminatív...ja bocsánat, ha a logika meghal egy hülye libsi gondolat miatt akkor mit kéne csinálni? Valahogy el kell őket nevezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!