Miért támogatjuk Afrikát?
Minek támogatni nolyat aki saját magán sem segít.
Itt arra gondolok ,hogy a megművelhető területek 25%-át használják és ott is főleg fehérek, de miután elűzik a fehéreket nem művelik a földet. Afrika élelmiszereket európából az usa-ből kap amit a fehérek művelnek meg és nekik adják.
Afrikában jellemző a szegénység iskolázatlanság magas bűnözés és szaporulat.
Nem lenne jobb azt támogatni , hogy az első gyerek előtt sterilizálják magukat?
Ne piszkáljátok már szegényt...
Az ilyen megalkuvó alakokból nagyon jó szolga szokott lenni Franciaországban a tökös niggerbandáknak.
Esetleg még azt is megengedik neki, hogy cumizzon egyet, mert hát szegény afrikaiak jókedvének és boldogságának a biztosítása az egyetlen dolog, amiért a fehér ember létezik, és ezt ő is nagyon jól tudja hős liberálisként. :)
ne túlozd el mert alapvetően nem számítok liberálisnak!
Ha országot nem is, de történelmi eseményt tudok mondani! II Vilgháború!
Ja meg hát a "fehérek" szentek ugye -.-
Nálunk az egymást a másik háta mögött kicsinálás folyik!
Azonkívül a nagy fehér fajotok számos képviselője rendszeresen küldi a halálba a fehér katonákat a legkülönfélébb érdekszférák mentén háborúzni!
Tudod mi történne ha nem segélyeznénk afrikát?
A feketék jelentős része megdöglene.
Másrészt nem igazán tudsz olyan bűncselekményt mondani amiben ne a feketék vezetnének.
"Azonkívül a nagy fehér fajotok számos képviselője rendszeresen küldi a halálba a fehér katonákat a legkülönfélébb érdekszférák mentén háborúzni!"
Te nem vagy fehér komám? És igen, mi állandóan háborúzunk egymással és a gyerekeinknek kalasnyikovot ajándékozunk szülinapjára, igen így van, mi is olyanok vagyunk mint mondjuk a Mozambikiak. Megyek is költözök! :DDDDDDD Idióta...
"Ha országot nem is, de történelmi eseményt tudok mondani! II Vilgháború!"
Én is tudok!
Idi Amin - ugandai népírtás 100-500ezer halott
Ruandai népírtás hutuk vs. tuszik - 800ezer - 1millió halott
Mozambiki polgárháború - kb. 900ezer halott
Szomáliai polgárháború - 3-400ezer halott
Zimbabwei háború - kb. 30ezer halott
Libériai polgárháború - kb. 150ezer halott
Nigériai polgárháború - kb. 1,2 millió halott
Sierra Leonei polgárháború - kb. 75ezer halott
Jelenleg ezekben az afrikai országokban zajlik fegyveres konfliktus:
Csád, Uganda, Szomália, Szenegál, Algéria, Angola, Szenegál, Mali, Marokkó, Mauritánia, Nigéria, Szudán, Etiópia.
A fene a fehér pofánkba, milyen szemetek vagyunk! Nem tudom feltűnik-e hogy szeretik a népírtást és a polgárháborúkat az afrikaiak, ne gyere itt nekem azzal, hogy a fehérek a legrosszabbak a világon. Szerintem százszor rosszabb Afrikában egy diktátor, mint itt Európában egy Gyurcsány Ferenc, vagy egy Bajnai Gordon.
ha összeadjuk az áldozatok szűműt nem éri el a második vh-t!
Én nem azt mondtam h a fehérek a rosszabbak vagy bármi! Nem azt kéne nézni h ki a rosszabb vagy jobb de erre látom nem tanítottak meg téged!
Ja és FEHÉR vagyok, de ilyenkor mikor ezeket a véleményeket hallom inkább lennék Hugo Chávez! :D
Akkor nézd meg a civilácipjukat. Sehol sincs a fehérekéhez meg az ázsiaiakéhoz képest.
Nézd meg mit csinálnak európa országaiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!