Vajon Franciaország tesz-e lelkiismeret vizsgálatot? Elgondolkodott-e már azon, hogy száz év óta hány magyar halt meg Trianon miatt? A többi lentebb.
Vajon elgondolkodott-e már azon, hogy hány magyar életet tönkre? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar hunyt el Trianon miatt? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar nem született meg? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar család lett szegény, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar család sínylődött? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar vesztette el otthonát, földjét, megélhetését, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar vesztette el hazáját, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar nő lett özveggyé, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar szenvedett megvetést, etnikai kiközösítést, bántalmat, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyart hurcoltak meg, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar gyermek lett árvává, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar lett nincstelen? akik sosem ártottak Franciaországnak. Mindezen felsorolást sokáig sorolhatnám. Jelen és jövőidőben is.
Ezek után csodálkozik ezen Franciaország?:
"Nagyjából annyit tudnak és annyira jelentős a francia történelemben a trianoni béke, mint a magyar történelemben a mezőkövesdi béke."
Valamint ott lottek el hogy nemetorszagot karantenba zarjak na nem a kisantantal hanem a lengyel magyar sereggel igy megmaradt volna a gyarmatbirodalmuk..ketlem hogy ez nekik nmem lett volna jelentos...ja hogy sajat hibaikkal es aljassagukal sem tudnak szembe nezni:)))))) az csak a te felsobrendunek titulalt franciaidat minositi...es jomagadat is hisz te is csak hazudozol a hatar korrigalasrol ami mai napig ervenybe van es amit javitottak is rajta a multban sem a franciakna sem az angoloknak nem koszonheto...es az is hazugsag hogy ne volna jelentos a tortenelmukben hisz franciaorszag gyarmatai multak rajta....es nem lenneke usa csicska se....na persze ennek elismeresehez em eleg a felsobrenduseg ugyebar....:)))))))))))))))))
"vilaghaborut lezaro beke ezen beket minden nemzet ismeri aki benne volt nehogy mar a franciak ne ismernek...ismerik csak szegyelik"
Akkor érdekelne, hogy Versailles-i, Saint Germain-i , Neuillyi , Sèvres-i, Lausanne-i, Lunéville-i, Vervins-i békeszerződések teljes tartalmának hány százalékát ismered?
"
Fú... amikor kimegyek külföldre nem fogok dicsekedni vele, hogy magyar lennék.
Ennyi álszent hülyét, akiknek csak a szája nagy.
Ti tettetek bármit az országért? Harcolnátok érte? Vagy szimplán irigy acsargók vagytok?
Áh, igen. Az utóbbi a jó válasz.
17/L"
Még a tojáshéj a s.....en van és már azon töröd a fejed, hogy külföldre menj? Ha igen akkor ne is dicsekedj a magyarságoddal! Az nem lesz rád büszke! Fejezd be az a sulit és érettségizz le, majd nyomás dolgozni! De még tanulj egy szakmát! Akár munka mellett is! Nem akarsz azzal dicsekedni, hogy magyar vagy?! Magyarország nevelt fel! Köszönnöd kéne a honnak! Nem pedig ilyenek irkálni, amit írtál! Jó éjszakát!
"Attol lesz beke hogy nem lesz ki acsarkodjon ellenunk mert hasonlo demokratikus jogokkal fognak majd rendelkezni mint a hatarontuliak....nem lesz patyolgatas mint a monarchia idejen."
Nagyon jó meglátás. Túlságosan is pátyolgatottak voltak a korabeli nemzetiségeink.
De majdan az eredeti területre visszaterjesztett Magyarországon élő kisebbségeknek pont annyi jogot kell adni, amit most kapnak a magyar határontúliak! Zseniális meglátás. És demokratikus. Etalon.
Ja, hálás lehetek a rossz oktatásnak, rossz egészségügynek, a folytonos vitáknak, a rossz közhangulatnak. Stb, stb.
De nem válaszoltál. Te ekkora fanatikusként tettél bármit az országért? Vagy egyszerűen hisztizel és kárövendesz olyan emberek bajain, akik nem okoztak semm bajt neked?
17/L
"Akkor érdekelne, hogy Versailles-i, Saint Germain-i , Neuillyi , Sèvres-i, Lausanne-i, Lunéville-i, Vervins-i békeszerződések teljes tartalmának hány százalékát ismered?"
Nekem? Esetleg ajnarozott franciaidnak veluk irtak ala, en a trianonit kell smernem es annak kovetkezmenyeit hogy majd meghalaljam mikor eljon az ideje...a tobbi a franciak dolga nekik kell ezben tartani kinek tartoznak ne erje meglepeteskent oket ha behajtjak rajtuk...mondjuk a torokok egy Sevresi szerzodessel hasonloan darabolnak a franciakat....De inkabb arool mesly melyik komcsi felmenod tanitott meg ilyen jol hazudni a trianoni hatarokrol? Marmint azt hogy azon dolgokat felulvizsgaltak a franciak??? Vagy foldrajzorara se jartal? Az hogy a tortenelmet nem ismered tiszta...mindahogy az is hogy amit tudsz is lehazudnad komcsi modra ...vagy immar negyedszer kerdem ugye nem az eszedert szeretnek teged igaz? :))))))))))
Bonsoir!
"Nekem? Esetleg ajnarozott franciaidnak veluk irtak ala, en a trianonit kell smernem es annak kovetkezmenyeit hogy majd meghalaljam mikor eljon az ideje"
Akkor miért is állítottad azt, hogy "vilaghaborut lezaro beke ezen beket minden nemzet ismeri aki benne volt nehogy mar a franciak ne ismernek...ismerik csak szegyelik". Te sem ismered a többit, akkor mások miért ismernék trianont?
"Az hogy a tortenelmet nem ismered tiszta...mindahogy az is hogy amit tudsz is lehazudnad komcsi modra ...vagy immar negyedszer kerdem ugye nem az eszedert szeretnek teged igaz? "
Hát igen, engem azért szeretnek, mert tudom helyesen használni a magyar nyelvet. Egyesekkel ellentétben engem megtanítottak nyelvünk tisztelésére és helyes használtara.
"De majdan az eredeti területre visszaterjesztett Magyarországon élő kisebbségeknek pont annyi jogot kell adni, amit most kapnak a magyar határontúliak! Zseniális meglátás. És demokratikus"
Kormánypárti koalíció és miniszteri posztok? Ezeket én is támogatnám, hátha valaki végre újra jó irányba fordítja az országot.
Éljen a Köztársaság! Éljen a haza, de csak a francia!
"Ja, hálás lehetek a rossz oktatásnak, rossz egészségügynek, a folytonos vitáknak, a rossz közhangulatnak. Stb, stb.
De nem válaszoltál. Te ekkora fanatikusként tettél bármit az országért? Vagy egyszerűen hisztizel és kárövendesz olyan emberek bajain, akik nem okoztak semm bajt neked?
17/L"
Nincs szó fanatizmusról, csupán a magyarellenes francia tettek következményeiről.
Azt tettem az országért, amit eddig tehettem. Dolgoztam adóztam. Szegénységben éltem, melynek egyik fő oka Trianon, amely okozója egy volt magyarellenes náci francia.
Mást is megteszek az országért, ha kell. Lőni tudok.
Te meg kislány, mars az ágyba! Különben telefonálok a szüleidnek!
Nem tetszik az oktatás? Az az oktatás, amelyért sokan jönnek Magyarországra, hogy megkaphassák áldását?
Alvás!
"Szegénységben éltem, melynek egyik fő oka Trianon, amely okozója egy volt magyarellenes náci francia."
Akkor most aki nem szegény Magyarországon, az a franciáknak köszönheti a vagyoknát?
Ezért is Isten áldása a francia nép.
"Nem tetszik az oktatás? Az az oktatás, amelyért sokan jönnek Magyarországra, hogy megkaphassák áldását?"
Aztán nagyon semmire sem vitted ezzel a megáldott oktatással, ha csak nem neked nagy szó a mindennapi kenyered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!