Vajon Franciaország tesz-e lelkiismeret vizsgálatot? Elgondolkodott-e már azon, hogy száz év óta hány magyar halt meg Trianon miatt? A többi lentebb.
Vajon elgondolkodott-e már azon, hogy hány magyar életet tönkre? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar hunyt el Trianon miatt? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar nem született meg? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar család lett szegény, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar család sínylődött? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar vesztette el otthonát, földjét, megélhetését, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar vesztette el hazáját, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar nő lett özveggyé, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar szenvedett megvetést, etnikai kiközösítést, bántalmat, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyart hurcoltak meg, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar gyermek lett árvává, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar lett nincstelen? akik sosem ártottak Franciaországnak. Mindezen felsorolást sokáig sorolhatnám. Jelen és jövőidőben is.
Ezek után csodálkozik ezen Franciaország?:
Fú... amikor kimegyek külföldre nem fogok dicsekedni vele, hogy magyar lennék.
Ennyi álszent hülyét, akiknek csak a szája nagy.
Ti tettetek bármit az országért? Harcolnátok érte? Vagy szimplán irigy acsargók vagytok?
Áh, igen. Az utóbbi a jó válasz.
17/L
"Én? Ti kezdtetek el Apponyi Albertet idézni, ebből gondoltam, hogy ti is úgy vagytok vele, hogy vannak alacsonyabb kulturális fokon álló népek és magasabbak."
Azt te kezdted a franciakkal hog ymilyen felsobrendu kulturnep erre az o elveiket kovetem es komcsi lettem...irtam nem az eszedert szeretnek igaz?
"Minek, téged sem foglalkoztak milyen volt valójában Nicolae Ceaușescu uralma alatt Romániában az élet és kik szenvedtek akkor illetve kik éltek jól, akkor én miért nézzek utána annak, amiről te beszélsz?"
Mellement, pontosan tudom mi folyt ott...de neked gondolom fingod sincs a dunadeltai halataborokrol :))))
Es valami tortenelm tudast is emlegettel ha mashonnan nem onnan is ismerhetned van irodalma, persze titeket koncsikat a tenyek nem szoktak zavarni....
"Mellement, pontosan tudom mi folyt ott...de neked gondolom fingod sincs a dunadeltai halataborokrol :))))"
Nincs, úgyhogy kérlek mesélj, mennyivel volt másabb, mint Gulag, Recsk, Goli Otok, Buchenwald, Jáchymov, Horní Slavkov, Príbram, Jaworzno, Chrusty, Sikawa, Myslowice, Libiaz.
Nem vagyok a tanarod hogy sekely tortenelmi tudasodat feljavistsam...csak annyit jegyzek meg hogy anno volt egy nurbergi per es az olahok valami hasonlot muveltek a dunai halaltaborokban mit amiert a hires nyugat elitelte (amugy teljesen jogosan ) a nacikat...de tudod a nyugat szerint vannak jo es rosz nacik..ez termeszetesen a fracia felsobrendusegbol is levezetheto amit te ugy ajnarozol....
Persze nem csodalkozom hisz magyar az akinek faj trianon...De majd talan nekd is fog fajni mikor felosztjak a hires francia felsobreduek folrjet mint osi fold a szapora migransok kozott ...az viszont nekem nem fog fajni mert nem vagyok francia mosieur :)))))))
"az olahok valami hasonlot muveltek a dunai halaltaborokban "
Te tagadod a kommunisták által elkövetett bűnöket?
"EEEENNN???? Dehogy SOT."
Pedig jelenleg másról sem írkálsz, mint a románok egyetemleges felelőssége és kollektív bűnössége a romániai kommunisták által elkövetett bűnők.
Vagy a Recsken történtekért felelősségre vonható a teljes magyarságnak?
"Pedig jelenleg másról sem írkálsz, mint a románok egyetemleges felelőssége és kollektív bűnössége a romániai kommunisták által elkövetett bűnők.
Vagy a Recsken történtekért felelősségre vonható a teljes magyarságnak?"
EENNN???????
kommunizmus nem volt 1920-ban es mar akkor is gyilkotak a mieinkedt...sot tovabb megyek a popak muve abrudbanyai meszarlas de a magyarok eseteben nem tudsz mutatni papot aki meszarlas rendelt volna el....megis ezt a meszaros nepet segitik a franciak..es tudomast se vesznek arrol hogy ugyanazt teszik most is mint a komcsik allamositanak egyhazi vagyont , iskolakat , megszerzett jogokat vesznek el ahogy aZ ukranok de ok ugye a demokracia bajnokai...ez van koncsi barataidat nem zavarjak a tenyek...junker papa is meltata Marxot es a belgak semmivel sem kulombek a franciaknal hisz kongoban ok is millioszamra oltek az oslakosokat...de ha mas is atveszi a fejlett kulturajukat mindjat pruszkolnek..lasd a nemeteket is eliteltek csak azt nem vettek figyelembe hogy az a hulye naci tolluk tanulta a metodust....
A kollektiv bunnoseg amugy is a benmes dektretumok es trianon mufaja ami a franciak mulvet felsobrendusegerol arulkodik.....en is csak ezt a muveltseget adnam visza azoknak akikrol csak anyit mondot Aponyi hogy Magyarorszag ott lesz majd a temetesukon.De remelem nem faj a felsobrednuseg tukorkepe hisz pont azt tukrozom visza ahogy a franciak viselkednek mai napig ha nem szebeneznenek multjukkal ahogy a nemetek is multiuk egy reszevel szembeneztek.....:)))))
"De remelem nem faj a felsobrednuseg tukorkepe hisz pont azt tukrozom visza ahogy a franciak viselkednek mai napig ha nem szebeneznenek multjukkal ahogy a nemetek is multiuk egy reszevel szembeneztek"
Nagyjából annyit tudnak és annyira jelentős a francia történelemben a trianoni béke, mint a magyar történelemben a mezőkövesdi béke.
Ezen kívül már régen szembe néztek a múltjukkal, megbékéltek az ősi ellenségeikkel és megszületett az Entente cordiale, majd az Elysée-szerződés. Többször korrigálták a trianoni határokat.
Témához nem kapcsolódik, de tényleg érdekel, hogy mikor fogod a magyar nyelvet megtisztelni azzal, hogy megtanulod helyesen használni?
"Nagyjából annyit tudnak és annyira jelentős a francia történelemben a trianoni béke, mint a magyar történelemben a mezőkövesdi béke.
Ezen kívül már régen szembe néztek a múltjukkal, megbékéltek az ősi ellenségeikkel és megszületett az Entente cordiale, majd az Elysée-szerződés. Többször korrigálták a trianoni határokat."
A mezokovesi beke nem vilaghaborut lezaro beke ezen beket minden nemzet ismeri aki benne volt nehogy mar a franciak ne ismernek...ismerik csak szegyelik...A trianoni hatarok meg nem voltak korrigalva mert kulonben ma hataraink lennenek amit persze akar a komcsik bukasa utan is megoldhattak volna hisz ujbol politikailag ellenoriztek a teruleteket es lett volna mirrt felelosegre onni a kisantantot....De latom csak terelni probasz plusz pofatlanul hazudni pont mint a komcsit vagy egyszeruen mar harmadszorra vagyok kenytelen irni hogy nem az eszedert szeretnek...ilyen atlaszo hazugsagot meg a komcsit sem engednek meg maguknak...:))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!