Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy lehet Szlovákiában 270...

Hogy lehet Szlovákiában 270 euro a minimálnyugdíj, amikor nálunk csak 28 500 forint?

Figyelt kérdés

Ráadásul én úgy tudom, hogy a szlovákoknál kisebb az állami elvonás is, mint itt.

Akkor miből gazdálkodják ki?

2018. máj. 7. 10:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kár, hogy a KSH megváltoztatta a létminimum, a szegénységi küszöb, a mélyszegénység, és a halmozottan hátrányos helyzetűek definícióját és számítási módszerét, hogy a "Fidesz jobban teljesítsen". Így könnyű csökkenteni a szegénységet és a létminimum alatt élők számát!

Kérlek, kedves előttem szóló, hogy áruld el nekem, mennyit keres egy közmunkás, és azt, hogy hány közmunkás van!

2018. máj. 9. 06:59
 22/24 anonim ***** válasza:
A közmunka nem rendes munka,senki sem lehet az életcélja.Tessék elmenni a gyárakba dolgozni,ott legalább a dupláját lehet megkeresni.
2018. máj. 9. 07:41
 23/24 anonim ***** válasza:
Fenéket keresed meg a dupláját. Van rálátásom, anyám összeszerelőgyárban dolgozik, lényegében csak annyival kap többet a közmunkásoktól amennyi az utazási költség. Ne írjunk már ilyen baromságokat.
2018. máj. 9. 08:24
 24/24 anonim ***** válasza:

Van ilyen gyár is, olyan gyár is, elképzelhető hogy a bérek különbözőek. Sokan vannak, akik azonban alkalmatlanok a gyári munkára, nem képesek napi 8+ órát végig állni, sokaknál kiégéshez vezet a túl nagy monotónia.

Nem is azt írtam, hogy a közmunka életcélja bárkinek is, hanem azt, hogy a munkahelyek nem a népsűrűség arányában vannak elosztva, főleg nem úgy, hogy a képzettséghez is igazodnak. Nagyon sokan pedig nem tudnak kitörni, nem tudják otthagyni a családot, nem tudnak lakást venni...

2018. máj. 10. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!