Szerintetek Franciaországban tényleg olyan nagy gondok vannak a migránsokkal ahogy azt a fidesz beállítja?
Annyira bárki foglalkozhat vele, mint ahogy a rettegő balhibbant elvtársaitok nyugaton az állítólagos itteni kisebbség üldözéssel, miegymással.
Nem a hozzátok prolik szabják meg ki milyen vélt vagy valós témával kösse le a figyelmét! ;)
66%
Te beszélsz bérkommentelésről?
Megmutatnád a neved?
Reggeltől reggelig itt vagy..
Kíváncsi vagyok hányadik vagy a toplistán
Időpont ma 10:30
minden fideszesnél ez van. amikor már nem tud érvelni, elkezd migránsozni, Sorosozni, Simicskázni, meg azemút8évre mutogatni :DDD tipikus 1 bitesek :D
Láthatnánk az összes okiratot ami alátámasztja, hogy nem Tiborcz nyúlta le a sok pénzt az Elios botrány kapcsán?
Meg mondtam, nem kellenek a fölösleges körök, csak írd le, hogy SorosBérenc vagyok, stb. amit minden ilyen esetben írni szoktatok.
"még a legbutább ember se védené ingyen az álláspontját többszöri beégés után, csak, ha pénzt kap érte."
Akkor ti itt néhányan igen sötétek vagytok.:D Vagy pénzt kaptok, ez a másik opció, ugyebár.:-)
Egyébként a kérdésre: 3 éve jártam legutóbb és egyben utoljára Párizsban. Szívszorító az a lepusztulás, ami jellemzi a várost, a közbiztonságról pedig annyit, hogy a szállodánk recepciósa figyelmeztetett arra, hogy este ne mászkáljunk egyedül, lehetőleg kettecskén se. Gyalogosan 10 percre laktunk a Notre Dame-tól, egy négycsillagos szállodában, úgyhogy nem a prolinegyedről beszélünk...Egy barátom 20 éve él kint, ebből 15 évet Párizs mellett töltött, aztán elköltözött a svájci határ közelébe vidékre, ott még élhető a környék. Aki pedig nem érti, miért érdemes odafigyelni a migráció "áldásos" hatásaira, az valószínűleg sose hallotta a mondást, hogy okos ember más kárából tanul - a hülye meg a sajátjából se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!