Milyen amerikaban ahetkoznapi elet?
Valaki volt kint? Illetve van aki kint el?
Szeretem Magyarorszagot es nacionalista vagyok nem szivesen hagynam itt az orszagot, de vonz amerika. Talan az usa az ahol magyar hon utan tudnek elni. Valtozatos az orszag nagyon, sok latni valo is van. De itthon qurva sokat kell dolgozni hogy meglegyen az ember, rabnak erzem magam, es mennek egnek vilagnak. Kivancsi vagyok mi a velemenyetek es ti hogy ereztek.
Ha nem vagy amerikai állampolgár nem vehetsz. -- Tevedsz!
Zoldkartyaval (green card) is lehet fegyvert vasarolni. Ez allami szabalyozas alatt van. A legtobb allamban ugyanazok a szabalyok vonatkoznak a zoldkartyasokra mint az allampolgarokra ami a vasarlast illeti.
Olyan allamban, ahol tilos a 'tartas' vagyis nem hordhatod magadnal az utcan a fegyvert, ott ugyanugy lehet birtokolni zoldkartyaskent, es ha loterre mesz termeszetesen zart dobozban, csomagtartoban, loszertor kulon tarolva siman lehet szallitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!