Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump 71 éves létére hogyhogy...

Trump 71 éves létére hogyhogy ilyet "fitt" és energikus?

Figyelt kérdés

A politikáját lehet persze szeretni vagy nem szeretni... de elég jól tartja magát!

Amikor kampányolt több mint egy éven keresztül szinte minden nap másik városban tartott 1-2-3 órás beszédet, és tele volt energiával.

A vele egyidős Bill Clinton sokkal öregemberesebb.

2018. jan. 24. 22:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Sok szex a titok
2018. jan. 25. 12:03
 12/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
29%
SZűz lányok vérét fogyasztja reggel-délben-este. Kollégám 73 éves, focizik amatőr szinten. Szomszédom is elmúlt 70, a nőket hajtja. Ma már nem kunszt. Nyugdíjkorhatár-emelés simán belefér a modern orvostudomány miatt. A természetes szelekció is elfelejthető.
2018. jan. 25. 15:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Sokat számít a genetika.Nyugaton is vannak olyanok akik hiába jó életszínvonalban élnek mégis olyan géneket "kaptak" hogy gyenge a szervezetük.
2018. jan. 25. 19:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Többen is leírták már, csak megerősíteni tudom.

Én is döbbentem, amikor Franciaországban, Németországban éltem, hogy ott még a 40 évesek, főleg a férfiak, azokon még gyakorlatilag nem is látszik a kor, annyi hogy egy fiatalember. Itthon meg már egy átlagos 40 évest már leépített a meló. Itt a keleti blokkban tényleg jóval hamarabb öregszenek az emberek, mint a fejlett nyugaton.

Valahogy a munkaalapú társadalom, a megélhetési nehézségek, a sokk rossz minőségű kaja, a sport hiánya, a keleti embernek nincs ideje sem foglalkozni az egészségével mert nincs ideje a sok munkától.

2018. jan. 26. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!