Trump 71 éves létére hogyhogy ilyet "fitt" és energikus?
A politikáját lehet persze szeretni vagy nem szeretni... de elég jól tartja magát!
Amikor kampányolt több mint egy éven keresztül szinte minden nap másik városban tartott 1-2-3 órás beszédet, és tele volt energiával.
A vele egyidős Bill Clinton sokkal öregemberesebb.
Azért a fejlett nyugati államokban annyira nem egyedülálló jelenség ez.
Én Németországban kapkodtam a fejemet, hogy az idősek mennyire fittek és jól tartják magukat; sportolnak, biciklivel járnak, élvezik az életet. Egyszóval nem olyanok, mint a hazai megkeseredett, akciós csirkefarháton tengődő nyugdíjasok.
Szerintem amúgy Bill bőven nem öregemberesebb.
S amúgy, tényleg, semmit se csinált életében: nem volt fizikai, de még szellemi munkás se. Szülei cégét vitte, szüle pénzéből kezdett el élni. Nem volt semmi stressze (ez sokat számít), lévén hogy olyan anyagi, s nem anyagi biztonságban volt, hogy sose kellett a vérnyomásának 120 fölé mennie (kivéve a súlya miatt). Ezek mind-mind segítik ezt.
Amúgy pl mikor Kanadában dolgoztam, ott a főnököm 69 éves volt, s még 2 iron man-t csinált egy évben, meg 1 maratont. Másik ott dolgozó 58 évesen évente 2 sima, 2 terep, és 2 ultra maratont csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!