Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump 71 éves létére hogyhogy...

Trump 71 éves létére hogyhogy ilyet "fitt" és energikus?

Figyelt kérdés

A politikáját lehet persze szeretni vagy nem szeretni... de elég jól tartja magát!

Amikor kampányolt több mint egy éven keresztül szinte minden nap másik városban tartott 1-2-3 órás beszédet, és tele volt energiával.

A vele egyidős Bill Clinton sokkal öregemberesebb.

2018. jan. 24. 22:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%
A mekis kaja meg a sok energiaital teszi.
2018. jan. 24. 23:00
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
genetika, orvosok, sok kétkezi munkát nem végzett, nem iszik, nem cigizik,
2018. jan. 24. 23:06
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Nagypapám is hasonló volt (komolyan), 71 évesen még lazán kiment fátvágni. Szerintem attól birják ők ilyen jól, hogy nekik még vannak céljaik az élettel, nem pedig beletörödnek hogy megöregednek
2018. jan. 24. 23:09
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Nem nagyon csinált semmit életében, amitől leépült volna.
2018. jan. 25. 00:02
 5/14 A jó édes ***** válasza:
24%
Trump életerőszipoly és Hillary szenvedéseiből nyerte a fittségét.
2018. jan. 25. 00:47
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

Azért a fejlett nyugati államokban annyira nem egyedülálló jelenség ez.

Én Németországban kapkodtam a fejemet, hogy az idősek mennyire fittek és jól tartják magukat; sportolnak, biciklivel járnak, élvezik az életet. Egyszóval nem olyanok, mint a hazai megkeseredett, akciós csirkefarháton tengődő nyugdíjasok.

2018. jan. 25. 00:52
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
Schladmingban (Ausztria), hétfő reggel olyan ráérősen, komfortosan reggeliztek és kávéztak az 55 körüli emberek, hogy nálunk ez kb a vasárnapi ebédnél divat. Máshogy élnek mint mi, máshogy is öregszenek meg.
2018. jan. 25. 02:05
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
Mert nem a Balkánon nőtt fel, ahol 71 évesen a legtöbb férfi már halott
2018. jan. 25. 09:26
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem amúgy Bill bőven nem öregemberesebb.

S amúgy, tényleg, semmit se csinált életében: nem volt fizikai, de még szellemi munkás se. Szülei cégét vitte, szüle pénzéből kezdett el élni. Nem volt semmi stressze (ez sokat számít), lévén hogy olyan anyagi, s nem anyagi biztonságban volt, hogy sose kellett a vérnyomásának 120 fölé mennie (kivéve a súlya miatt). Ezek mind-mind segítik ezt.

Amúgy pl mikor Kanadában dolgoztam, ott a főnököm 69 éves volt, s még 2 iron man-t csinált egy évben, meg 1 maratont. Másik ott dolgozó 58 évesen évente 2 sima, 2 terep, és 2 ultra maratont csinált.

2018. jan. 25. 10:08
 10/14 anonim ***** válasza:
24%
Szerelmes a feleségébe.
2018. jan. 25. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!