Sok keresztény miért fél az iszlám európai térhódításától?
Pozitív visszacsatol
"Azt azért szögezzük le, hogy a népirtásos részek az Ószövetségben vannak, ami egy egész más vallás. "
Akkor sosem volt a kezedben Biblia :) Ha kinyitott, benne találod az Ószövetséget is amit a keresztények ugyanúgy Isteni kinyilatkoztatásnak tekintenek mint az Újszövetséget. Keresztény felfogás szerint azt is Jézus kellett hogy mondja hiszen szerintük egyenlő Istennel.
"Jézus Új Szövetséget kötött amiben egyetlen parancs van :
Úgy szeressétek egymást, ahogy én szeretlek benneteket..."
Ennél azért több van az Újszövetségben, csak elkerülte a figyelmedet:
Máté 10:34-36 "Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy békességet hozzak a földre. Nem azért jöttem, hogy békességet hozzak, hanem hogy kardot.
Azért jöttem, hogy szembeállítsam az embert apjával, a leányt anyjával, a menyet anyósával,
és így az embernek ellensége lesz a háza népe.
Lukács 22:36 Monda azért nékik: De most, a kinek erszénye van elővegye, hasonlóképen a táskát; és a kinek nincs, adja el felső ruháját, és vegyen szablyát.
Lukács 19:27 Sőt ennek felette amaz én ellenségeimet is, kik nem akarták, hogy én ő rajtok uralkodjam, hozzátok ide, és öljétek meg előttem!
Ezekkel mi a helyzet?
hubelejakab
"A hindu radikálisok pl. India függetlensége után százezerszámra gyilkoltak le a muzulmánokat, Afrikában keresztény terrorszervezetek tucatjai ölik a muszlimokat és a velük szemben álló keresztényeket, buddhista miannariak tízezrével mészárolják le a muszlim rohingyákat."
A keresztények ezeket figyelmen kívül hagyják, hiszen szerintük csak muszlim lehet terrorista. Vagy azt mondják megérdemlik a muszlimok mert biztos ők kezdték.
"Az iszlám világ jó része most éli a sötét évszázadokat, a társadalmi feszültségek jelennek meg a vallási radikalizálódásban."
Ez akarja a Nyugat. Hogy ilyenek legyenek az iszlám országok.
"A muszlim vallás volt hosszú évszázadokon keresztül a legtoleránsabb, legemberibb és tudásközpontú nagyvallás,"
Mert igazából ilyen az iszlám, de ezt a Nyugat nem akarja.
hubelejakab látom nem vagy képes kulturált beszélgetésre. Sajnos el kell fogadnod hogy nem mindenki ért egyet veled és az illető nem biztos hogy degenerált erőlködő funkcionális analfabéta. Ha ezt mégis így gondolod, ez a mind rád igaz :)
Jemen, Szíria, Irak, Líbia stb. háborús övezetek. Fent kifejtettem miért. Nézd meg például Közép-Afrikai keresztény országok HDI-indexét mondjuk Törökországéhoz vagy mondjuk Malajziához, Ománhoz és azt fogod látni hogy ezekhez képest nagyon el vannak maradva pedig keresztények. Vagy itt van például Magyarország. A te elméleted szerint akkor Magyarország is a sötét évszázadait éli most hiszen egykor a Római-Birodalom része volt, ami az akkori kor legfontosabb kulturális és tudományos térségét jelentette. Szóval nem nekem kell segítség :)
#51 "hozzátok ide, és öljétek meg előttem! "
Jó, megtaláltad a szövegkörnyezetből kiragadott, kiforgatható néhány idézetet, de nem érted.
Jézus a zsidókhoz beszélt, az ő "nyelvükön".
A példabeszédben a zsidó gazda azt várta, hogy szolgái gyarapítsák a vagyonát. Aki gyarapította, azt jutalmazta, aki nem azt büntette, és a lázadó szolgákat megölette, az ő szokásaik szerint.
Jézus nyilván nem kereskedésre biztatta követőit, hanem a szeretet terjesztésére. Akik ennek ellenállnak, azok nem jutnak Isten országába... Nagyjából ennyit jelent.
Ha pedig egy szeretet nélküli családba egy egy tagba beköltözik a szeretet, az ellentéteket szül, de zet fel kell vállani...
De hát muszály ezt is kiforgatni...
De ezek még mindig eltörpülnek az Ószövetség tömeggyilkosságai mellett....
#52 ""A muszlim vallás volt hosszú évszázadokon keresztül a legtoleránsabb, legemberibb és tudásközpontú nagyvallás,"
Melyek voltak ezek az évszázadok?
A keresztény hit alapját képező krisztusi tanítás kizárja a gyilkosságot akkor is,ha ezt sokan,akik kereszténynek hazudták magukat szembementek ezzel,azonban a Korán,kimondottan utasít gyilkosságra olyanok ellen,akik Allahot,vagy Mohamedet gyalázzák,akár okkal is.
Ez az alapvető különbség a krisztusi,és a mohamedi tanítás közt.
Mert a zsidó-propaganda oldalak teljesen szitává mosták az agyukat.
A zsidóknak a célja, hogy összeugrasszák a keresztényeket és a muszlimokat egymás ellen, mert miközben mi kiirtjuk egymást, ők megkaparintják a hatalmat. Ezért támogatják a zsidók a szélsőségesen muszlimgyűlölő hitgyülekezetét és egyéb szervezeteket. Illetve ezért támogatja az USA (= Izrael v.2) Szaúd-Arábiát, a szélsőséges kereszténygyűlölő vahabizmus országát.
A zsidó-propaganda oldalak a kövtkezőek:
- Vidám Vasárnap, ATV, Hetek (ezek mind a hitgyüli magáncsatornái, a hetek oldalon még oda is van írva a főszerkesztő neve)
- Vigyázó.blog (ez is hitgyülis, kiderül a dogmatikájuk és hitgyülis istentisztelet-közvetítéseikből)
- Periszkóp (ugyancsak hitgyülis, szélsőségesen cionista oldal)
- Dzsihádfigyelő (ezt név szerint tudom is, hogy ki szerkeszti, gondolom mondanom sem kell a származását. Az oldal mellesleg a cikkjei nagy részét az angol dzsihádfigyelőről másolja, melyen olyanok szólalnak fel mint Dennis Prager, David Horowitz, Robert Spencer vagy Pamela Geller. Akik mind-mind zsidók. Vagy ha épp kivételesen nem zsidók, akkor is radikális Izrael-barát cionisták.)
Így van az, hogy a kereszténységre hivatkozva gerjesztik a muszlimok elleni gyűlöletet a keresztény propagandaoldalak (amiket valójában zsidók szerkesztenek). Míg a vahabiták pedig az iszlámra hivatkozva gyilkolják a keresztényeket (akiket meg valójában a zsidók által irányított USA támogat pénzzel és fegyverekkel. Szaúd-Arábiával irdatlan mennyiségű amerikai fegyvert kap támogatásul az USA-tól, amik a vahabita terroristák kezében kötnek ki)
Ha érdekelnek további részletek erről a programról, akkor írok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!