Sok keresztény miért fél az iszlám európai térhódításától?
"Azt hiszem, rosszul figyelted meg. Nem a keresztények félnek, hanem a buta emberek. Ezek között vannak keresztények is, meg mások is.
"
Én azért megnézném ha ezt amit most leírtál elmondanád egy terrorcselekményben elhunyt családtagjainak szemtől szemben
Tehát a nem muzulmánok alsóbb rendű állampolgárok, adót kell fizetniük, és felelős munkát nem vállalhatnak.
Akármilyen szépen fogalmazol, ez a lényeg.
Akarsz még pár szót a nől jogairól is szólni?
Ne felejtsd el kiemelni azt se, hogy mi a házasságkötés minimum életkora a nőknél...
Aztán lécciléccilécci, ejts egy pár szót az Iszlám hozzáállásáról a demokráciához, és az "egyház" és az az állam szétválasztásáról...
Ugyan megtalálod-é, hogy az Iszlám hogyan vélekedik a hitetleneknek tett igéretekről, kötelezettségekről...
Aztán szeretnék egy eszmefuttatást arról, hogy Nyugaton miért pünkt a mohamedánok beilleszkedésével van a baj, és miért találnak sokkal gyorsabban a kelet-európaiak ?
Ha tudni szeretnéd, hogy mi vár az iszlamizálódó országokra, akkor olvasd el ezt a cikket:
Már ha tudsz angolul...
Ha nem tudsz, csak nézd meg a grafikont :
Svédországban majdnem kétszer annyi a nemi erőszak mint Jamaikában....
Pozitív visszacsatol
"Tehát a nem muzulmánok alsóbb rendű állampolgárok, adót kell fizetniük, és felelős munkát nem vállalhatnak."
Nem ezt írtam. Ez már csak a te fantáziád szüleménye. Ha valaki adót fizet az alsóbbrendű? Amúgy meg muszlimok is fizettek adót, sok esetben többet mint a nem muszlimok. Miért ne vállalhatnának felelős munkát. Még Szaud-Arábiában is ami a legkonzervatívabb állam, 1 millió keresztény vendégmunkás dolgozik.
"Ne felejtsd el kiemelni azt se, hogy mi a házasságkötés minimum életkora a nőknél..."
Nincs ilyen hogy minimum életkor. Testileg és szellemileg is értenek kell lennie nők és férfiak esetében is.
"Aztán lécciléccilécci, ejts egy pár szót az Iszlám hozzáállásáról a demokráciához, és az "egyház" és az az állam szétválasztásáról..."
Sok muszlim országban az egyház és az állam szét van választva jelenleg, és demokratikus választások vannak, de ettől még az emberek muszlimok.
"Ugyan megtalálod-é, hogy az Iszlám hogyan vélekedik a hitetleneknek tett igéretekről, kötelezettségekről..."
Na ez a kedvencem :) Mikor válaszolok iszlámmal kapcsolatos kérdésekre mindig jön egy funkcionális analfabéta és közli hogy nem mondok igazat mert muszlimok hazudhatnak hitetleneknek. Ez úgy ahogy van hülyeség és iszlámellenes szennylapok terjesztik.
"Aztán szeretnék egy eszmefuttatást arról, hogy Nyugaton miért pünkt a mohamedánok beilleszkedésével van a baj, és miért találnak sokkal gyorsabban a kelet-európaiak ?"
Nincs olyan hogy mohamedán, muszlimok vannak. A beilleszkedés kérdése pedig hosszú téma. Meg szerintem te nem is azt érted alatt mint amit valójában jelent. Kelet-Európaiak esetében sem megy olyan könnyen ez a beilleszkedés. Ausztriában szerinted miért irták ki a határnál hogy "Magyarok ne szemeteljetek" vagy a boltokban hogy "Magyarok ne lopjatok". Vagy itt vannak a cigányok akik ugye keresztények. Szóval ez hosszú téma.
"Ha tudni szeretnéd, hogy mi vár az iszlamizálódó országokra, akkor olvasd el ezt a cikket:"
Ennek semmi köze az iszlámhoz. Európában évente kb 3,7 millió nem erőszak történik amit nem muszlimok követnek el. Persze a hírekbe csak az kerül, mert iszlámellenes gyülöletkampány megy de ez is más téma. Azt is hozzáteszi a cikk hogy kelet-európaiak körében is magasabb az elkövetők száma arányaiban. Ezt csak mondom, mert biztos elkerülte a figyelmedet.
Azt javaslom olvass kevesebb dzsihádfigyelőt és tájékozódj jobban több forrásból.
"
"Ugyan megtalálod-é, hogy az Iszlám hogyan vélekedik a hitetleneknek tett igéretekről, kötelezettségekről..."
Na ez a kedvencem :) Mikor válaszolok iszlámmal kapcsolatos kérdésekre mindig jön egy funkcionális analfabéta és közli hogy nem mondok igazat mert muszlimok hazudhatnak hitetleneknek. Ez úgy ahogy van hülyeség és iszlámellenes szennylapok terjesztik."
A korán szerint egy hitetlen csakis tűz által kap feloldozást.
és igen bogaram képzeld volt időm és átnyálaztam az egészet hogy megértsem az Iszlámot és az indítékaiat
"A korán szerint egy hitetlen csakis tűz által kap feloldozást.
és igen bogaram képzeld volt időm és átnyálaztam az egészet hogy megértsem az Iszlámot és az indítékaiat"
A Koránt nagybetűvel írják te észlény és sosem olvastad. Egy hitetlen bármikor muszlim lehet, vagy most te akarod muszlimoknak elmagyarázni hogyan kell értelmezni a Koránt? Te legfeljebb iszlámellenes szennylapokat olvastál és gőzöd sincs a valóságról.
"A masik reszlegbek meg ajánlok egy molenbeeki vagy muszlimok lakta párizsi, londoni stb. körutat. :)"
hubelejakab ha befizeted nekem én simán vállalom ezt a körutat:) Nem lehet rosszabb mint Budapesten a Hős utca és környéke vagy a romák lakta települések, pedig ők keresztények ha jól tudom.
hubelejakab a radikalizálódó iszlám igazából a Nyugat terméke. Ezt akarják ráerőltetni a muszlimokra és úgy beállítani a világnak mintha ilyen lenne az iszlám valójában. Az 50-es évektől nagy számban élnek muszlimok Európában, a 2000-es évekig mégsem voltak merényletek. Ez szerintem már önmagában megcáfolja azt hogy az iszlám vallásnak köze lenne ezekhez. Az is megfigyelhető hogy azokban a muszlim országokban jelenek meg radikális szervezetek amelyekbe a nyugat beavatkozott.
Én két csoportba sorolom azokat akik iszlámellenes gyűlöletkampányt folytatnak.
1, Nem ismerik az iszlámot és nem is igazán érdekli őket miről is szól. Politikai célok érdekében az iszlámot úgy állítják be mint veszélyforrás. Ha rájuk szavazol megvédenek, mondják. Ilyen Magyarországon a kormányzópárt és Európában a szélsőjobboldali pártok.
2, Pontosan tudják hogy az iszlám vallás milyen értékeket képvisel és ezért próbálják az embereket távol tartani. Féltik saját hatalmukat és vagyonukat. Ide sorolnám az a nemzetközi bankokat, multinacionális cégek tulajdonosait, egyes keresztény egyházak vezetőit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!