Az egyes marhaságokat ír! Tibet független volt régen, csak Kína bekebelezte.Független szeretne lenni újra, ezért tüntetnek. Megjegyzem jogosan.
:DDD
Pedig csak összeszedtem pár nagyokos válaszát Katalóniáról és kicseréltem Tibetre. Úgy látszik a Spanyolország egysége mellett kiállókat felpontozák, engem pedig le. :((((
Kedves trükkös és nagyokos 55 százalékos. Én nem olvastam a Katalóniás hozzászólásokat és nem is értékeltem azokat. A te hozzászólásodat azonban negatívra értékeltem.
Erre varjál gombot büvészművészkém!
Tibetet Kína erőszakkal elfoglalta.
Maga a terület ásványkincsek terén értéktelen, de Tibetnek nagyon sok friss ivóvize és folyója van, ami Kínának nagyon kellett és kell most is. 2030-2040 körül Kínának egy darab folyója nem lesz már, ami ne lenne mérgezően szennyezett.
A tibetiek pedig függetlenek akarnak lenni, nem kérnek Kínából. Viszont a jelenlegi helyzetben esélyük sincs, mert Kína röhögve kiállít egy akkora főből álló hadsereget, amennyi ember összesen Tibetben lakik.
Tibet összlakossága kb 3 millió fő, melynek 90%-a tibeti.
Ellenben például a Tibettel szomszédos Szecsuán tartománynak 87 millió lakosa van.
A kínaiak azért alkalmaznak egyből durva erőszakot, mert ha a tibetiek fellázadnak, akkor az ujgurok is követni fogják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!