Mi történik a világban, hogy egyre több helyen ilyen emberek kerülnek/maradnak vezető pozicióban, mint Donald Trump, vagy épp Orbán Viktor?
Kiváló kérdés. Például szerintem az ellenzéki plakátok rongálása (a második videón rendőri asszisztálással!!!!!) nem egy túl demokratikus hajlamú dolog a Fidesz részéről.
https://www.youtube.com/watch?v=QyeJuuSjECU
"Trump kampánya radikális volt, az a bevándorlás kérdése. Amerikában tényleg rengetegen szöknek át a határon illegálisan, ez nem volt titok, csak Trump hozta szóba."
Nem is az, hogy nem volt titok, de Obama gyakorlatilag vonzóvá tette az illegális bevándorlást azzal, hogy pl a gyerekeinek ugyan úgy járt az oktatás és az egészségügy, mint legalábbis egy állampolgárnak.
Ők ezt emberségnek hívták. Mások meg bűnpártolásnak.
A másik, hogy a demokraták már ott járnak a keresztény erkölcs tiprásában, hogy pl simán engedélyeznék az abortált magzatok szépségipari felhasználását.
Ezzel egy időben természetesen az abortuszt is pártolják.
A nemi hókuszpókusz bizniszről meg ne is beszéljünk.
Trump előnye tehát nem feltétlen a radikális hozzáállásából adódott, hanem abból is, hogy a demokrata kurzus hillary-vel az élen egészen vállalhatatlan volt.
"Kiváló kérdés. Például szerintem az ellenzéki plakátok rongálása (a második videón rendőri asszisztálással!!!!!) nem egy túl demokratikus hajlamú dolog a Fidesz részéről.
"
a fidesz plakátokat akkor milyen jogon tépkedik a "független ellenzék" részéről?
Most arról beszélek, hogy fideszes polgármesterek, és kormányhivatalok rongálnak plakátokat. Nem arról hogy valami random gyerek az utcáról (akinek természetesen szintén nincs joga hozzá).
""Kiváló kérdés. Például szerintem az ellenzéki plakátok rongálása (a második videón rendőri asszisztálással!!!!!) nem egy túl demokratikus hajlamú dolog a Fidesz részéről."
Viszont nagy előrelépés az előző társaság szemkilövetéséhez képest.:-)
Köszi de én egyikből se kérek.
"Most arról beszélek, hogy fideszes polgármesterek, és kormányhivatalok rongálnak plakátokat. Nem arról hogy valami random gyerek az utcáról (akinek természetesen szintén nincs joga hozzá).
"
nem igazán látom, hogy a politikai vélemény kifejezése miért függ pozíciótól
""Most arról beszélek, hogy fideszes polgármesterek, és kormányhivatalok rongálnak plakátokat. Nem arról hogy valami random gyerek az utcáról (akinek természetesen szintén nincs joga hozzá).
"
nem igazán látom, hogy a politikai vélemény kifejezése miért függ pozíciótól"
Te miről beszélsz? Az nem politikai vélemény kifejezése hogy letépem a nekem nem tetsző pártok plakátjait.
Azt mondtam, hogy ha kormányhivatalok és fideszes politikusok ilyet tesznek, az egy eléggé demokráciaellenes lépés. Ezen nem fogok vitatkozni.
"Külön wc a transzneműeknek, safe space, gernder baromság stb"
Nem értem az elvedet.
Tehát a többség és a kisebbségek problémáival nem lehet egyszerre foglalkozni?
Most szerinted komolyan azért nem lesznek jobbak a lakhatási feltételek,mert a transzneműeknek van külön wc.
Pontosan a jobboldali kormányok miatt nőttek meg az albérletárak.Pláne a CSOK miatt.
De persze mindenért a genderizmus a hibás...
Na meg a migránsok meg Soros,tudjuk..
"Pontosan a jobboldali kormányok miatt nőttek meg az albérletárak.Pláne a CSOK miatt.
"
jajj már megint ez a feneketlen hazudozás... ugyan mutassátok már ki hogy a CSOK növelte a lakásárakat!
az albérlet és a lakásárak 2007-es szinten vannak, és leginkább a tőzsdepiaci sajátosságok tolják fel az árakat
vidéken meg egyenesen csökkentek
2007 előtt miért nőttek a lakásárak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!