Török hajót megtámadtak nemzetközi vizeken. Miért nem kérik a NATO 5. cikkely szerinti segítségét?
USA is erre hivatkozott Afganisztánnal kapcsolatban.
Sok önkéntes is lenne a törökök oldalán, tekintve hogy Izrael ellen kellene valamit tenni.
Elhánytam magam az ATVtől megtámadták a hajót és a védekezők ellen kénytelenek voltak fellépni a kommandósok.
Í
Írják itt egyesek hogy meg lett mondva nem menjen oda mert ez lesz...nos ha én azt mondom hogy senki ne lépjen ki az utcára mert azt kinyírom akkor magatoknak kerestétek a bajt ha elmentek otthonról??!!Ez az eljuttatták volna az izraeliek is maguk szöveg pedig annyira hiteles kb mint amit egyébként mondanak.Vagy eljuttatták volna vagy nem.Általában évek multán viszik csak át amikor már lejár a szavatosság és még tárolási díjat is fizettetnek.
Aki itt az izraeliek oldalára áll az közéjük is való.
"Izraelt barbárok naponta el akarják pusztítani..." érdekes
például a segélyszállító hajók is ?
En nem vagyok zsido, de ha megtamadnak izraelt elso lennek,hogy segítsek, ha tudok. Izraelnek
...erdek nelkul is oriasi csendes tamogatottsaga van.
Romaban a Vatikan foteren ez van kiirva..."Juda oroszlanja gyozni fog" -es igy is lesz...pampogjatok csak.
en meg valaszolok nektek, de egy zsido ertelmesebb ennel es valaszra se meltatja a hulye felveteseteket.
Kedves zsidóbarát zsidó!
Ilyen marhaságokat kár beírkálni mert senki sem hiszi el, talán még te sem:
"olyan gyilkosoknak szallitott segelyt, akik a sajat nepuket jobban gyilkoljak, mint a zsidokat"
...a Hamasz tobb ezer embert olt meg Gazaban a masik párt hívei kozul, a választások után.
Nyilván csak Izrael elítelese a célod, nem a Hamasz megvédése.
Nekem nincs semmilyen előítéletem, de ami igaz, az igaz:
Súlyos hibákat követett el az izraeli katonai vezetés a gázai segélyflottilla elleni támadás megszervezésekor és végrehajtásakor május végén - erre a megállapításra jutott egy nyugalmazott tábornok által vezetett vizsgálóbizottság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!