Megérkeztek az oldalra a szélsőbaloldaliak is?
Figyelt kérdés
munkáspártiak vagytok?2010. máj. 28. 17:59
11/21 anonim válasza:
Mellesleg az már nem fér a gondolkodásotokba,hogy több 33,35,44,67,78 százalékos is lehet,de tééényleg ez nem számít......
12/21 anonim válasza:
"Csak úgy megsúgom nektek,hogy nem vagyok Mszp-s.Egy jobboldali pártra szavaztam,de hát az én szavam mit ér?Ti biztos jobban tudjátok.....:)"
HOL VAGY TE FIDESZES???
ne égesd már le a fideszt magaddal...
13/21 anonim válasza:
" Mellesleg az már nem fér a gondolkodásotokba,hogy több 33,35,44,67,78 százalékos is lehet,de tééényleg ez nem számít......"
ja persze
büdös mszp s
14/21 anonim válasza:
Kezd megmutatkozni az értelmi szint:)
15/21 anonim válasza:
" Kezd megmutatkozni az értelmi szint:)"
ja nálad?
bocs...
16/21 A kérdező kommentje:
az ellentábor értelmi szintje az eget verdesi...
2010. máj. 28. 18:48
17/21 anonim válasza:
"az ellentábor értelmi szintje az eget verdesi..."
én is ezt mondom 33 egy nagy 0
18/21 anonim válasza:
"ja persze büdös mszp s" ez ugye vicc volt?
19/21 anonim válasza:
A szélsőbalosok azok nem az anarchisták?
Amúgy tegyetek már különbséget az MSZP meg a MKMP között, húgyagyúak.. Előbbiek az előző rendszerből átmenekült tőkepártiak, utóbbiak meg a kommunista ideológia mellett állnak.
20/21 anonim válasza:
Most akkor sikerült kifejlődnie egy tizenéves marxista-fasiszta-kommunista-antiszemita rétegnek itt a GyK-n? A társadalomtudományok szakemberei a seggüket a padlóhoz vernék örömükben, ha ilyen elfajzottakat vizsgálgathatnának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!