A márciusra ígért Essence újdonságok valahova megérkeztek már?
Tudom, hogy még csak elseje van, de pl: a Westendben múlt hét elején már tök üresek voltak az Essence pultok. Feltöltötték az újjal vagy még várni kell rá?
Köszi
Értem.
Tegnap voltam Müllerben, ott is eléggé kifosztott a pult, Westendben a Rossmannban már múlt héten üres volt. Vecsésen kérdeztem tegnap, ott sincs túl sok minden az akciósból, de azért van még. A kiscsaj meg nem adott egyértelmű választ, hogy most ők töltik vagy jönnek hozzájuk és töltik...
22:46: Szólj ha ott már megvan! :) És a véleményedre is kíváncsi vagyok, ha veszel valamit! :) (ha nem baj)
09:56: Jobb később mint soha! :) De tényleg durva, mert nálunk már február közepe óta voltak leértékelések...
én most állandóan lesem hogy minél jobb áron szerezhessem be a dolgokat :) golden rose cuccokat is 100ftért vettem...ill 99:) szóval...jó lenne már bespájzolni:)
22L
Sziasztok!
Írtam az essence-nek és kaptam választ! Juppíííí!
Na szóval az új termékek a Rossmannokban március közepén kerülnek ki a polcokra, a DM-be pedig áprilisban (tehát ezért nem volt ott leárazás...brühühüüü!) Na de legalább ez már valami támpont! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!