Tiszta röhej ami itt megy.Sok kis hüje azt hiszi,ő a kemény ha azt írja,hogy harcolna a demokratikus Dél Korea ellen,a komcsi Észak mellett,közben meg lefogadom minden nap itt irogassák,hogy mocskos komcsik.Szánalom a köbön.
2010. máj. 28. 18:03
2/21 A kérdező kommentje:
egyiknak szélsőjobbosok, másik nap szélsőbalosok.
nekik mindegy, csak valakit utálni kelljen.
kis 13 évesek...
2010. máj. 28. 18:06
3/21 anonim válasza:
Ezért lenne jó,ha mindenkinek lenne valami neve,ami minden hozzászólásnál ott lenne,így az ilyenek akik napról-napra változtatják a politikai nézeteiket,nem tudnák letagadni,hogy ők voltak,mert hidd el holnapra már senki sem lesz komcsi párti:)
2010. máj. 28. 18:10
4/21 anonim válasza:
"demokratikus Dél Korea ellen,a komcsi Észak mellett,közben meg lefogadom minden nap itt irogassák,hogy mocskos komcsik.Szánalom a köbön."
irogassák mi?
te szánalom mszp-s cionista
2010. máj. 28. 18:19
5/21 anonim válasza:
"Ezért lenne jó,ha mindenkinek lenne valami neve"
így van így legalább ki lehetne szűrni ki itt az áruló mszp párti
2010. máj. 28. 18:22
6/21 anonim válasza:
"te szánalom mszp-s cionista"
Na mi van?Örülök,hogy te jobban tudod az én politikai beállítottságomat,mint saját magam...........:)
2010. máj. 28. 18:22
7/21 anonim válasza:
"Na mi van?Örülök,hogy te jobban tudod az én politikai beállítottságomat,mint saját magam......:)"
mszp s vagy kár tagadni
volt is egy ilyen kérdés
hol vannak az mszp sek? vagy vannak itt mszp sek?
valami ilyesmi volt
és ott vonaglottak a korcs szocik
2010. máj. 28. 18:23
8/21 anonim válasza:
"Na mi van?Örülök,hogy te jobban tudod az én politikai beállítottságomat,mint saját magam......:)"
most letagadja az mszp-s kutya? :)
2010. máj. 28. 18:24
9/21 anonim válasza:
33-mat hamar lepontozták
látszik az álszent turbó demokrata szöveg nem "menő"
2010. máj. 28. 18:28
10/21 anonim válasza:
Csak úgy megsúgom nektek,hogy nem vagyok Mszp-s.Egy jobboldali pártra szavaztam,de hát az én szavam mit ér?Ti biztos jobban tudjátok.....:)Amúgy meg attól,hogy jobboldali vagyok még nem nézem ellenségnek más pártok szavazóit.Na ez a nagy külömbség köztünk,míg ti más magyarokra ellenségként tekintetek,addig én csak ellenfélként tekintek rájuk,de affelől vannak kétségeim,hogy tudjátok-e a két fogalom közti különbségeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!