Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyik amerikai elnököt...

Melyik amerikai elnököt tartjátok a legjobbnak és a legrosszabbnak?

Figyelt kérdés

2017. okt. 4. 20:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
89%

Trump azért egy kegyetlen tufa arc, ezt lássuk be. Jobboldal ide, baloldal oda.

Azért, mert nagy mellénnyel hőbörög a bevándorlók ellen, azért még nem kell az itthoni jobbosoknak hasraesniük tőle. A populizmus csúcsa amit csinál, de láthatóan nagyobb a füstje mint a lángja. Folyamatosan kudarcba dőlnek a húzásai belpolitikailag. Most éppen Puerto Rico-t hagyja sz@rban a hurrikán után.

Fingja nincs a politikához, egyedül a pénzhez ért, abból is főleg a sajátjához. Nem tudom ki mit várt egy multimilliomostól, aki eddig mindenkin átgázolt 10 centért is, most meg kikiáltotta magát a haza megmentőjének... minimum érdekes...

2017. okt. 4. 22:05
 12/29 Márics Attila ***** válasza:
23%
Nem tudom, hogyna hagyta cserben puero ricot miután már ott volt a segítság amit ő küldött.
2017. okt. 4. 22:32
 13/29 anonim ***** válasza:
70%

"Idoótázik alaptalanul unintelligensen mindenki"

Kezdjük ott, hogy Trump nem tud értelmes mondatokat alkotni. Olvasd el bármelyik interjúját.

[link]

[link]

[link]

[link]

Összevissza hablatyol, elveszik a saját gondolataiban, elveszti a fonalat, aztán belekezd valami teljesen másba, stb. Ez az ember NEM TUD RENDESEN BESZÉLNI. Nem arról van szó, hogy nem tudja ki az a Nelson Mandela, mint Bush. Hanem hogy ha egy-két mondatnál hosszabban kellene beszélnie magától, akkor nem képes rá. Ezzel alatta van kivétel nélkül minden amerikai elnöknek a történelemben, és minden államfőnek a világ minden viszonylag fejlett országában.

Csak pár kedvenc idézetem tőle: “You know what uranium is, right? It’s this thing called nuclear weapons. And other things. Like lots of things are done with uranium. Including some bad things. But nobody talks about that.” <- az egy dolog, hogy nem tudja, mi az az urán. Ez már önmagában is persze elég rossz. De olvasd csak el ezeket a mondatokat. Nem csak tartalmában hiányos. Összefüggéstelen hablaty.

Vagy ezt a remek tweetet olvasd el: "China steals United States Navy research drone in international waters – rips it out of water and takes it to China in unpresidented act."

Unprecedented? Unpresidented? whatevs, man...

Vagy arra emlékszel, amikor Trump a semmiből kitalálta, hogy Ted Cruz apja felelős titokban JFK meggyilkolásáért? Vagy amikor magyarázat után sem értette, hogy mi az a nukleáris triád? Stb.

"unintelligensen" és "érvek nélkül" leidiótázzuk Trumpot, mert már több ezerszer bizonyította, hogy hatalmas idióta. Csak magadat alázod meg, ha teljesen nyilvánvaló tények kijelentésén pattogsz. "Igen, azt mondod itt unintelligensen, hogy az ég az kék, aztán érvek meg nuku". Szánalom.

2017. okt. 4. 22:40
 14/29 Márics Attila ***** válasza:
25%
Szóval a typo az már alkalmatlanná tesz mindenre, ember xd. Ne nevettesd ki magadat, ha valami problémát akarsz nézz utánna ne a semmit kritizáld. Ez annyira semmi, hogy konkrétan csak nevetni tudok rajtad. A választási pontjait egyébként betartja, szóval nem értem a kritikákat.
2017. okt. 4. 22:51
 15/29 anonim ***** válasza:
83%

"Szóval a typo az már alkalmatlanná tesz mindenre"

Ki írt ilyet? Ja hogy senki, csak úgy kitaláltad a semmiből, majd úgy tettél, mintha én írtam volna. Kezdem látni, hogy mit szeretsz Trumpon.

2017. okt. 4. 22:58
 16/29 Márics Attila ***** válasza:
42%
Konkrétna ezt írtad le, nem értem mit tagadod ott van a mondatodba csak nem typo-nak nevezed. Nem lehet egyébként hogy az angol tudásod se valami túl magas szinvonalú. Helyedben elgondolkodnék rajta.
2017. okt. 4. 23:05
 17/29 anonim ***** válasza:
6%

Andrew Jackson, aki "megölte a bankot", azaz nem engedte, hogy a pénzkibocsájtás magánkezekbe kerüljön. Meg is akarták ölni, de túlélte a támadást. De említésre méltó még Washington, Jefferson, Kennedy, Nixon, Carter.

A legrosszabb talán Roosevelt vagy Eisenhower, akik ugye számunkra tragikus szerepet játszottak a háborúban (Eisenhower sajnálta, hogy nem ölethetett meg több német civilt), ill. Truman, Obama, Bush, Trump.

2017. okt. 4. 23:22
 18/29 anonim ***** válasza:
90%
Küldött segítséget Puerto Rico-nak, csak még marhára gázban vannak ő meg már most besokallt, hogy mit akarnak még. Közben még mindig káosz van ott és nem állt helyre semmi.
2017. okt. 5. 00:26
 19/29 Márics Attila ***** válasza:
14%

Mit kéne csinálnia? Ő az elnök nem a katasztrófavédelem. Oda küldi az embereit és kész. Nem értem miért az ő hibája lesz egyből ha valamit eltalál egy hurricán. Liberálisnak lenni nehéz lehet, ti másképpen látjátok a világot vagy csak interneten keresztül tűnik így?

Szóval, ha bármi történik Amerikában, nem elég, hogy Trump oda megy, embereket küld, ételt osztanak, segítenek, de még mást is kéne tenni, de mit?

2017. okt. 5. 02:58
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Attila, ennek semmi köze a liberalizmushoz. Rendkívül egyszerűen gondolkodsz. Egyszerűen arról van szó hogy Trump hangulatkeltéssel, populista szlogenekkel lett elnök. Nem is kell kiragadni a megnyilvánulásaiból egyet sem, bizonyítva hogy mennyire nem kompatibilis a stílusa a diplomata világgal, mert ha megnézed a twitterjét, vagy bármi mást, kiderül hogy még Németh Szilárd is egy finom úr hozzá képest. Nem is véletlen hogy - kissé sarkítva, de - kb. a texasi parasztok választották meg maguknak.
2017. okt. 5. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!