Szibéria ősi kínai terület, és az orosz cárok vették el a kínaiaktól?
Nem. Nem. Nem. Nem. Nem. Nem.
Kihagytam valamit? Mind baromság.
Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő hangoztatta ezeket a mondatokat. (nem akárki)
Az ő előadása alá kommentbe, miért nem irkáltátok azt hogy ,,baromság"?
Gondolom azért mert maga az előadását sem értitek, csak szimplán jó a hangulata az előadásain? Ezért nézitek? Csak mert ő ugyanezt elhangoztatta, nem haraptátok le érte a fejét.
Így tovább magyarország.. Átlag magyar alatti IQ meglátszik.
Pontosan.Ugyanugy osi terulet ahogy Erdely a romanoknak...Szoval az oroszok romanjai a kinaiak...es a parizsi bekediktatumnak, amikor is ujra odadobtak eszak Erdely a romanoknak az oroszok, hamarosan jon a szamlaja...:)))
Mindenki tudta hogy trianonban a tortenelmi jogot felrugtak onos erdekeikert a nagyhatalmak es most szembekerulnek sajat tetteikkel.Azaz NEM igaz hogy sziberia osi kinai terulet de majd hamarosan azt fogjak tanulni ott a diakok mivel valoban vandorolnak sokan kinabol sziberiaba...Vlagyivosztok meg a csing dinasztia idejen kerult orosz fenhatosag ala..de sziberia nem volt kinai terulet .....
Ha hallottam volna Nógrádit, le haraptam volna a fejét. Amit eddig hallottam tőle, az mind baromság. Úgy belbiztonsági szakértő, ahogy én is annak mondhatom magam.
Igaz, Ő Fideszes, én viszont nem.
Vlagyivosztok környéke korábban valóban a Csing-dinasztia uralma alatt állt, azonban a II. Ópiumháborút követő békeszerződéseknél kénytelenek voltak átadni az oroszoknak egész Külső-Mandzsúriával együtt.
De a kínaiak a Yuan, Ming, Qing dinasztiára hívatkoznak.
Egyébként nem is véletlenül akarják bevezetni a jövőben Kínában, a renminbi helyett, a yuan-t..
Hisz miután vissza követelték a cárok által elvett kínai területeket szibériában, akkor már legyen a yuan dinasztiából adódóan, a yuan a fizetőeszköz kínában.(már vannak akik tudnak vele fizetni országokban)
Egyébként azt mondta Nógrádi, hogy szibériában évtizedek óta, milliós számban mennek át önkéntes alapon kínaiak, élni lakni megélhetés céljából. (magyarul ma kína idézőjelbe önkéntesekkel rakja teli szibériát).
Amúgy meg Erdély is anno az avaroké volt, nem a romáké és nem is a magyaroké.
Szibériát meg először csak kínaiak hódították be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!