Egy francia közgazdász szerint 40 év múlva többségbe kerülhetnek a muzulmánok? Ez lenne a liberális demokrácia?
Nyilván, mivel francia ezért Franciaországból indul ki.
A liberális demokrácia nem csak hagyja, fű alatt támogatja ezeket a törekvéseket.
Egy olyan politikai rendszer, amiben ilyesmi megtörténhet, az meglehetősen rossz.Mondhatni, az árulók rendszere.Jobb helyen,jobb időben úgy járnának, mint Nicole Chauchesku és kedves felesége.
Európa öreg, túlélte a pestist, amikor egyes országokban a lakosság 20-30 százaléka is meghalt a betegségekben.
Viszont, olyan károkat, amiket a liberális demokrácia, liberalizmus okozott sokkal nehezebb helyreállítási munkákat igényelne.
A migránsok csak azért telepedhetnek befele, mert a liberális rendszer megengedi nekik.Minden migráns által megölt európaiért, megerőszakolt emberért a liberális rendszer hívei, üzemeltetőit kellene felelősségre vonni.
Ha jól sejtem, akkor eléggé megfogyatkoznának.
Egy nemzetnek mindig az etnikai összetétele a szíve,lelke.Egy ország a benne lakóktól az, ami.Ausztria csak az osztrákok miatt Ausztria.Ha mondjuk afrikaiakat telepítünk a helyükre mi marad abból az országból?Semmi.A területe megmarad, de nem lesz többé az, aminek lennie kellene.
A kontinens jogos tulajdonosai és örökösei az európaiak.
12#
Nem így működik.
Az migránsok közül baromi sok a bűnöző, ahhoz képest,hogy nincsenek többségben.
Másrészt a lengyelek nem terveznek terrormerényleteket,nem gyakori a nemi erőszak.
Simán kimehetsz egy lengyel utcai rendezvényre anélkül,hogy a lengyel férfiak tömegesen zaklatnák a nőket.
"Te jobban érzed magad ha mocskolod őket? Milyen ember lehetsz te?"
Én játszom a hülyét, mikor te a semmiből kitaláltad, hogy mocskolok olyan embereket, akikre abszolút semmi rosszat nem mondtam? Értem én, hogy az van nektek felülről kiadva, hogy a libsiket azzal kell támadni, hogy gyűlölik a határon túliakat. De kicsit nem illik ide, amikor nem mondtam róluk semmi rosszat. Szóval talán ahelyett, hogy berakod a standard "libsik elleni támadások" lemezt, esetleg olvasd el, amit írtam.
"Szóval talán ahelyett, hogy berakod a standard "libsik elleni támadások" lemezt, esetleg olvasd el, amit írtam."
Elolvasni elolvassák.
Csak nem értik.
Szóval logikus választ se várj tőlük.
Nem mindenki itt éli az életét, hogy csak azt lesse a másik mikor ír valami újabb választ.
Azt meg gondolom tudod, hogy egy ekkora baromságra nem is lehet mit írni.
Ma Észak-Írország nem a terroristáiról híres, egykor az volt.
Akkor a te elveid szerint minden észak-ír egy potenciális IRA tag, akit nem szabad beengedni Magyarországra. Az olaszok mind fasiszta szélsőségesek, a németek meg kommunista terroristák.
De akkor az oroszokat is azonnal ki kellene tiltani az országból, híresen sok bűncselekményt követnek el részegen, és alapból egy erőszakos nép. Van egy ilyen szokásuk, hogy leisszák magukat, aztán hajtanak a kocsival, míg neki nem mennek egy másiknak vagy föl nem csavarodnak egy fára. Akkor minden orosz egy bevodkázott gyorshajtó, aki magyarok belét fogja kitaposni, tehát orosz turista ne tegye a lábát Magyarországra.
Gondolom nem kell magyarázni, hogy miért végtelen idióta és életképtelen gondolkodásmód ez, neked kár mondani, a többiek meg úgyis értik.
Igen, ez a működő liberalizmus : mindenki (ázsiai,afrikai,piréz) szabadon vándorolhat mindenfele a Földön. Igaz, hogy ha te mész afrikába vagy szírbe megesznek. Jah hogy ott nincs liberalizmus ?
Amúgy az EU úgy számolja hogy fogyasztók kellenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!