Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek mikor egyesül Korea?

Szerintetek mikor egyesül Korea?

Figyelt kérdés
Előbb-utóbb majd fog, például ha Kim Dzsongil meghal. Dél-Korea pedig nem közelíthet ellenségesen Észak-Koreához, ha ekkora rizsszállítmányokat küldött... Meg aztán a berlini falra is azt mondták november elején, hogy ledönthetetlen, november 9-én meg ledöntötték...
2010. máj. 26. 21:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%

63%, ugye ezt nem gondolod komolyan?

Egyébként Kim bácsi néhány éven belül, akár már jövőre meghal, és a fia a "trónörökös" reformer hírében áll, úgyhogy szerintem lassan elkezdődhet valami.

2010. máj. 27. 10:46
 12/20 anonim ***** válasza:
25%

Nagyon is komolyan. Kim Dzsong Il nem azt nézi, hogy mi a jó a népének, hanem mi kell a népének.

Nem is érezteti ott a hatását a válság.

Dél Korea és Amerika jobban teszi, ha inkább békénhagynák ezt az államot és nem erőltetnék rá a kultúrájukat.

2010. máj. 27. 13:55
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

"nem azt nézi, hogy mi a jó a népének, hanem mi kell a népének."

Na lássuk csak, mi kell a népének: Kaja? Jó mert az néhány milliónak nincs. Szabadságjogok? Milyen kár, hogy az sincs, de legalább helyette építettek sok koncentrációs tábort, mert arra ugye mindig telik.

"Nem is érezteti ott a hatását a válság."

Jó, hogy nem, mert amúgy is éhen akartak halni.

Nem tudom, honnan szeded, hogy ott olyan tök jó lenne, vagy, hogy a dzsucseizmus lenne a követendő út, de én szerintem a helyedben megnézetném a fejemet.

2010. máj. 27. 15:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"Véleményem szerint egyesülnie kellene Koreának... Észak Korea által....."

Ezt valamelyik humor showban kéne elő adnod. :D))))

Szerintem ha lesz lehetőség azért a Dél-Koreaiak visszafogadják és segítik az Északiakat. Ők ugyanis Keletiek. A kollektív tudat sokkal erősebb náluk mint nálunk. Szóval ők egy eseleges népszavazáson nem tagadnák ki szegény testvéreiket, mit ahogy mi tettük 2004 december 5.-én.

2010. máj. 27. 19:04
 15/20 anonim ***** válasza:
30%

Ti hülyék vagytok. De komolyan.

Voltam Észak Koreában. Az utcák tiszták voltak, rend volt basszus. Sehol egy hajléktalan, sehol egy koldus. Nincs bűnözés.

A kormányzás lényege, hogy áldozatokat kell hozni. Véleményem szerint. Észak Korea meghozta az áldozatot. Becsülni kell őket ezért.

2010. máj. 28. 10:52
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

58%, te segghülye vagy. Nem jártál te soha Észak-Koreában, max. a néhány a főelvtársaknak és a néhány ezer (főleg kínai) turistának fenntartott kirakatfővárosban Phenjanban. Mert különben nem mondanál ekkora baromságot.

Így néz ki az észak-koreaiaknak fenntartott Észak-Korea: http://www.youtube.com/watch?v=zgNr5FIqILE&feature=related

2010. máj. 28. 10:59
 17/20 anonim ***** válasza:
25%

Látom.

Azt mondom, hogy ebben az országban igenis áldozatokat hoznak. Miért nem kellnek fel.

Mert tudják, hogy mi jó. Egy kis idő és fellendülnek gazdaságilag, hála a hatalmas felhalmozott lerakatoknak. Én is szívem szerint kimennék az Észak Koreaiak oldalán harcolni.

2010. máj. 28. 16:42
 18/20 anonim ***** válasza:
65%

Hát, 58%, erre a válaszomat csak Picard kapitányon keresztül tudom kifejezni: [link]

Gyorsan nézesd meg a fejed valami szakemberrel.

2010. máj. 28. 17:01
 19/20 anonim válasza:
Majd ha a TV kimegy a divatból
2010. máj. 30. 19:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Hamarosan egyeüslhetnek, pár éven belül, ahogy a nyugat elveszti erejét:

[link]

2011. aug. 16. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!