Szerintetek mikor egyesül Korea?
63%, ugye ezt nem gondolod komolyan?
Egyébként Kim bácsi néhány éven belül, akár már jövőre meghal, és a fia a "trónörökös" reformer hírében áll, úgyhogy szerintem lassan elkezdődhet valami.
Nagyon is komolyan. Kim Dzsong Il nem azt nézi, hogy mi a jó a népének, hanem mi kell a népének.
Nem is érezteti ott a hatását a válság.
Dél Korea és Amerika jobban teszi, ha inkább békénhagynák ezt az államot és nem erőltetnék rá a kultúrájukat.
"nem azt nézi, hogy mi a jó a népének, hanem mi kell a népének."
Na lássuk csak, mi kell a népének: Kaja? Jó mert az néhány milliónak nincs. Szabadságjogok? Milyen kár, hogy az sincs, de legalább helyette építettek sok koncentrációs tábort, mert arra ugye mindig telik.
"Nem is érezteti ott a hatását a válság."
Jó, hogy nem, mert amúgy is éhen akartak halni.
Nem tudom, honnan szeded, hogy ott olyan tök jó lenne, vagy, hogy a dzsucseizmus lenne a követendő út, de én szerintem a helyedben megnézetném a fejemet.
"Véleményem szerint egyesülnie kellene Koreának... Észak Korea által....."
Ezt valamelyik humor showban kéne elő adnod. :D))))
Szerintem ha lesz lehetőség azért a Dél-Koreaiak visszafogadják és segítik az Északiakat. Ők ugyanis Keletiek. A kollektív tudat sokkal erősebb náluk mint nálunk. Szóval ők egy eseleges népszavazáson nem tagadnák ki szegény testvéreiket, mit ahogy mi tettük 2004 december 5.-én.
Ti hülyék vagytok. De komolyan.
Voltam Észak Koreában. Az utcák tiszták voltak, rend volt basszus. Sehol egy hajléktalan, sehol egy koldus. Nincs bűnözés.
A kormányzás lényege, hogy áldozatokat kell hozni. Véleményem szerint. Észak Korea meghozta az áldozatot. Becsülni kell őket ezért.
58%, te segghülye vagy. Nem jártál te soha Észak-Koreában, max. a néhány a főelvtársaknak és a néhány ezer (főleg kínai) turistának fenntartott kirakatfővárosban Phenjanban. Mert különben nem mondanál ekkora baromságot.
Így néz ki az észak-koreaiaknak fenntartott Észak-Korea: http://www.youtube.com/watch?v=zgNr5FIqILE&feature=related
Látom.
Azt mondom, hogy ebben az országban igenis áldozatokat hoznak. Miért nem kellnek fel.
Mert tudják, hogy mi jó. Egy kis idő és fellendülnek gazdaságilag, hála a hatalmas felhalmozott lerakatoknak. Én is szívem szerint kimennék az Észak Koreaiak oldalán harcolni.
Hát, 58%, erre a válaszomat csak Picard kapitányon keresztül tudom kifejezni: [link]
Gyorsan nézesd meg a fejed valami szakemberrel.
Hamarosan egyeüslhetnek, pár éven belül, ahogy a nyugat elveszti erejét:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!