Korea nagyon szórakozik, nem kellene kajából bevásárolni?
Lehet,hogy nektek ez vicces,nekem nem annyira!
Nem magamat féltem,akár éhen is dögölhetek,de a gyerekeim ha éheznének,abba hamarabb belehalnék, minthogy nekem nincs mit enni.
Kérdező, ha egy világháborútól tartasz, csak közlöm, ahhoz sokkal több kell ennél. Koreai rakéták pedig valószínűleg nem fognak erre záporozni.
Amúgy is, amit Mr. Hájfej művel, az maximum szájkarate. Ha tényleg valami baromságba kezdene -és itt katonai lépésekre tessék gondolni-, a déliek azon nyomban radíroznák is le a színről a hadsereget.
Nem hiszem el, hogy képesek az emberek ennyire komolyan venni egy reality-t :D
Kérdező, nyugi, ez csak egy színjáték!!!
A kaja nemfog megvédeni a sugárzástól, ha ettől félsz. Ha a fővároshoz közel laksz, inkább egy földalatti óvóhelyet építs és töltsd azt fel hideg étellel és túléléshez szükséges eszközökkel. Ha nincs hova menned amikor jönnek az atomok, jobban teszed ha gyorsan véget vetsz a szenvedéseidnek mert a sugárbetegség a létező egyik legmocskosabb halálnem.
Így néz ki: [link]
"És miben fog az segíteni ha veszel élelmiszert, de komolyan? Mi az összefüggés h innen x-ezer kilométerre háborúzgatnak és h legyen kajád jövő évig?"
A sok stressz miatt Kim Dzsong Un felzabálja a világ összes kajakészletét. Ezért kell bespájzolni minél előbb és minél többet, amíg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!