Észak-Koreának miért jó az, ha haragszik rá az egész világ?
Valaki le tudná írni röviden, hogy milyen előnye származik abból É-Koreának, hogy állandóan riogatja a világot a bombáival? Miért jó nekik az, hogy ellenséget keresnek maguknak, ahelyett hogy viszonylagos békességben élnének a többiek mellett, mint pl. az európai országok? Elvégre ha békességbe lennének, akkor az országuk is felvirágozhatna, fejlődhetne, nem?
Ha kérhetem értelmes válaszokat írjatok! Sajnos nem vagyok jó politikából, de szeretném megérteni ezt a helyzetet...
#6: Ha egyesülne két Korea, az amerikaiak akkor sem lennének ott, szóval még mindig nem értem teljesen. Az oké, hogy D-Korea Amerika szövetségese, de mi köze egy szomszédos államnak ahhoz, hogy egy ország kivel szövetkezik? Ha teszem azt Németország szövetkezne mondjuk az oroszokkal, akkor maximum megbontránkozna rajta a világ, de az élet ugyanúgy menne tovább, mint eddig, mert egyébként mi köze a többi országnak hozzá. Nem látom hogy ez miért probléma.
Többiek: Szóval akkor ez az egész arról szól, hogy a rezsim hatalmon maradjon? Semmi másról? Én azt hittem, hogy van valami magasabb ok is, ami miatt lődözik a bombákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!