Igaz, hogy a Rotchildek uralják az egész világot?
Nem.
Pénzel se lehet mindent megvenni,csak az egyszerű emberek szeretik ezt hinni,mert nem képesek felfogni a sok összefüggést,ami a világot mozgatja.
A "miért"-eket kihagytam. Nos, legalábbis részben.
Említettem, hogy túlélő mechanizmus. Tehát nem igazán képesek mást csinálni. Ha valaki esetleg kitalálta, melyik népről van szó, annak talán van már valami fogalma a "miért"-ekről.
Nos, a túlélésen kívül az okaik erre a viselkedésre nem más, mint vallási fanatizmus. Úgy gondolják, hogy rajtuk kívül minden más nép arra hivatott, hogy őket szolgálja, illetve az istenük kijelentette, hogy minden más nép kultúrája és istenei (tartsd észben hogy egy elég régi szövegről van szó, amikor az embereknek még képesek voltak a fejükkel gondolkodni, és volt kultúrájuk, meg isteneik (igen, többesszám, nem kereszténység)) egyszerűen hamisak, és el kell őket pusztítani. Továbbá kijelentik, hogy csak azért teremtett az istenük más népeket ember formájúra, hogy ne vadállatok szolgálják őket.
A más népekre használt megnevezésük önmagában is csak annyit tesz, hogy "bärom" (mint az állat).
"Azt a földet más népektől fogjátok elfoglalni. Teljesen el kell pusztítanotok minden helyet, ahol ők a saját isteneiket imádták: akár dombok vagy magas hegyek tetején, vagy akármelyik zöldellő fa alatt. 3 Romboljátok szét oltáraikat, döntsétek le oszlopaikat, gyújtsátok föl szent ligeteiket, törjétek össze isteneik bálványszobrait — még emlékezetüket is gyökerestül irtsátok ki!"
--- Európa, tulajdonképpen Julius Caesartól napjainkig.
"a Rotchildek "" az tény,hogy mozgassák a szálakat "
:))))
Nekem legjobban a mészárosozás tetszett. :-)
Ha valaki a delfinek nemi életéről ír ki kérdést, arra is jön egy mészároslőrinchülyeorbánmocskosfidesz válasz. Ne legyünk már ennyire paranoiásak kérem! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!