Igaz, hogy a Rotchildek uralják az egész világot?
Lmfao, csak kitörölték a kommentemet, anélkül, hogy említettem volna bármilyen nevet, konkrét eseményt vagy hasonlót.
Szeretném közölni: NEM ÉN gondoltam rosszra, hanem TI! ;)
"Nos, a túlélésen kívül az okaik erre a viselkedésre nem más, mint vallási fanatizmus. Úgy gondolják, hogy rajtuk kívül minden más nép arra hivatott, hogy őket szolgálja, illetve az istenük kijelentette, hogy minden más nép kultúrája és istenei (tartsd észben hogy egy elég régi szövegről van szó, amikor az embereknek még képesek voltak a fejükkel gondolkodni, és volt kultúrájuk, meg isteneik (igen, többesszám, nem kereszténység)) egyszerűen hamisak, és el kell őket pusztítani."
Veled ellentétben ők tanultak a történelemből, és tudják, hogy ilyet nem szabad csinálni. Nem, őket az vezérli, ami akármelyik politikust a világban. A pénz és az uralkodni vágyás. Nem akarnak ők senkit se elpusztítani. Minek is, amikor így is elérték, hogy ők uralkodjanak? Nem, nem olyan értelemben uralkodnak. De mégis ők azok, akik a legbefolyásosabbak, tehát tulajdonképpen uralkodnak, vannak alkalmazottjaik, és ez nekik elég is. Minek uralkodni egy egész világon nyíltan, amikor így is úgy is azt tehetnek, akárhol, amit akarnak? Akkor meg? Elérték a céljukat. Most már csak meg kell tartaniuk a pozíciójukat.
Nem teljesen.
Felettük van Chuck Norris és ő felette Orbán Viktor.
Csak az ad hominem, mindenféle érv nélkül. Persze hogy is érvelhetnétek, mikor törlik a válaszaimat, amire reagálhatnátok?
Úgy értem, ha tudnátok, és nem lenne a pozíciótok teljesen védhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!