Melyik országok utálják illetve szeretik Magyarországot?
Figyelt kérdés
???2017. aug. 18. 15:07
1/13 anonim válasza:
Senki sem utálja. Sőt a legtöbb ország azt sem tudja hogy létezik.
2/13 anonim válasza:
Országoknak nincsenek érzelmei, nem utálnak és nem szeretnek senkit. Legfeljebb a lakói, azok viszont emberek és nem egy "massza". Ki ezt utálja, ki azt.
3/13 A kérdező kommentje:
Jó, de érted a kérdést, na. Úgy gondoltam, mint például ott van Románia, románok is utálnak minket.:D
2017. aug. 18. 15:14
4/13 anonim válasza:
Szerintem még ez sem igaz így. Lehet, hogy a románok többsége utál minket, ahogy a magyarok többsége a románokat, de nem az egész ország. Én például nem utálom, nem szeretem a románokat. Közömbösek számomra, nem foglalkozom velük.
5/13 anonim válasza:
A lengyelek többsége szeret minket a románok,szlovákok nem igazán
6/13 anonim válasza:
1. Nem minden román utálja a magyarokat, ugyanúgy ahogy nem minden magyar a románokat.
2. Miért teszed fel a kérdést ha meg is válaszolod? Erről főleg sztereotípiák léteznek, amiket mindenki ismer, láthatólag te is.
7/13 anonim válasza:
Ezeket így nem lehet kijelenteni. Személyes tapasztalatom az hogy a lengyelek többsége gyűlöl minket. Főleg a fiatalabb generációk. A szlovákoknál meg nem annyira általános a magyargyűlölet mint azt itt elő próbálják adni.
8/13 anonim válasza:
Az oroszok szeretnek, köszönhető Orbánnak. A kínaiak is. A németek is köszönettel tartoznak nekünk, mert nem engedtük be a terroristákat. Kvesen útálnak minket és főleg a szomszédok, románok, szlovákok, yugók.
9/13 anonim válasza:
A te elképzeléseid a világról alapvetően torzak. De ha megpróbálok alkalmazkodni hozzá, a te szavaiddal élve azok közül, akik egyáltalán ismernek, tudnak rólunk, a többség utál. Ők persze ezt másképp teszik, ha például találkoznak értelmes példányokkal innen, akkor egyáltalán nem utálnak, sőt. És hogy mennyien szeretik? Hát nagyjából senki addig, míg nem találkozik egy, az előbb említett értelmes példánnyal. Amíg vele van kapcsolata, szereti. Azonban hamarosan érkezik egy borzalmas alak, mert ezekből itt rettentő sok van. És akkor még az étvágyuk is elmegy. Ahogy nekem is, pedig nem vagyok külföldi.
10/13 anonim válasza:
Itt mire lehet magas pontszámokat kapni kínai vázák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!