Akik szerint iszlám veszély van Európában, azok hányszor jártak európai országban az elmúlt 2 évben, és mit tapasztaltak a veszélyből?
A 2010-es évek elején voltam Párizsban,ott emlékszem volt egy széles utca,ahol rengeteg volt a fekete.Volt egy asszony is,ahol a hátán egy sötétlila pamut kendővel átkötve a hordozott egy kisbabát,a bal kezével meg fogott egy mondjuk 5 éves kisgyereket.
Németországban sosem voltam többnapos kiránduláson,csak ideiglenesen.Egy Passau nevű kisvárosban voltam,ott nem emlékszem,hogy voltak-e migránsok.
De mikor utána mentem Amszterdamba,ott külföldiekből nem volt hiány.Az még 2016 januárja volt.
Ezen a júliuson voltam Dél-Olaszországban,ahol állítolag özönlenek felfele a migránsok,csak egy 8 tagos bandát láttam vonulni.
Kb ennyire emlékszem.Lehet,hogy azóta sokat változott Nyugat-Európában a helyzet.
Bemásolom ide egy részletét a levélnek amit Sv.o-ban élő barátom írt néhány napja:Nem tudom hol lakik az,aki nyugalomról,békéröl beszél helsingborgban……….ez a nyugalom és béke arról szól,hogy a napokban a lányom barátnôje ment haza este a barátjával,amikor 2 néger elôugrott a bokrokból,és kirabolták ôket,vagy az talán,hogy fiatal arab kölykök fényes nappal kirabolnak öregeket,letépik róluk az aranyláncot,vagy gyürüt.vagy cigánylányok odaülnek öreg bácsik mellé a parkban a padra,és akarnak adni nekik aranyláncot,mondván,”maga aranyos,kedves ember”és amikor az ”aranyláncot”ami hamis a nyakába teszi,leveszi róla az öreg aranyláncát.és ha netán az öreg ellenkezik,akkor erôszakkal megteszik mégis az ajándék átadását,ami végül ,is az igazi aranylánc kicserélése hamisra.az autók gyakran égnek éjjel úgy a dalhemban,mint drottninghögben.
Szóval van nyugalom.lányokat berángatnak autókba,és vagy megerôszakolják ,vagy még meg is ölik ôket………..szóval nem unalmas ország a mai svédország.
Mindenki elgondolkodhat ezeken a sorokon.
Egy barátom volt Boszniába (muszlim többségű európai ország), de semmi baja nem történt.
A muszlim bosnyákok meg se erőszakolták, nem rabolták ki, nem ölték meg. Szerintetek miért nem?
Valamint a magyarok legközelebbi rokonai (kazakhok, törökök, tatárok, üzbégek, stb.) mind muszlimok, ezért is álszentség a muszlimozás a magyarok részéről.
37-es válaszoló!
A bosnyákok esetéről, amit itt meséltem, mi a véleményed?
Ők muszlim délszlávok:
69%-nak:
A muszlim kozossegek nem mindegyike agressziv, ennek az ellenkezojet senki sem allitja. A tobbseg "csendes".
A problema a szelsoseges kisebbseggel van, akik viszont vannak eppen elegen ahhoz, hogy megzavarjak az europai tarsadalmak szamunkra normalis eletvitelet.
Es ezek a kisebbsegek a Koranban lelik meg az igazolast a gyilkolasokhoz. Es raadasul a Koranban ezt az agressziora valo felhivast, nem kell keresni. Ott virit feheren feketen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!