Nem kérdést tettél fel, hanem bólogató pincsiket vársz a kérdésed alá ugye? Jót lehet végre fröcsögni, huuuhhh de jóóóó :D
2017. aug. 17. 16:02
2/40 anonim válasza:
Elemzők szerint a muszlimok száma akár még a 10%-ot is elérheti 2050-re Európában. Szóval de, van iszlám-veszély (sic!).
*sarcasm
2017. aug. 17. 16:06
3/40 anonim válasza:
#1: Hát, én nem szándékozom fröcsögni, de ha ez valóban megtörténhet egy brit önkormányzat ülésén, akkor azért baj van.
2017. aug. 17. 16:10
4/40 anonim válasza:
Nyugodj meg, évek óta ilyenek mennek. Azért mert a brittek balfékek, attól még nincs "iszlám-veszély" Európában. Muszlim a polgármester (ők választották...), szóval mi a kérdés? Rotterdamnak is muszlim a polgármestere, sőt még Londonnak is. És most retteghet tovább a kérdező, hogy ezt megtudta.
"Majd akkor lesz, ha a muszlimok száma megközelíti a lakosság 50%-át. "
Azért a polgármesteri posztokat több helyen 50% nélkül is megszerezték.
Es a polgármesteri posztokon keresztül ezt az imát 50% nélkül is elérték.
2017. aug. 17. 16:38
9/40 anonim válasza:
#4: Nekem nem az a bajom, hogy Londonnak, Rotterdamnak, stb. muszlim a polgármestere, hanem az, hogy ami a felvételen látható, az sokmindenre emlékeztet, de nem egy önkormányzat ülésére. És igen, nagyon az jön le ebből az egészből, hogy a "hivatásos rettegők", talán nem egészen alaptalanul rettegnek.
2017. aug. 17. 16:57
10/40 anonim válasza:
Már úgy értem, hogy a politika és a vallás ilyen összefonódása, nem egy egészséges dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!