Liberálisok, nem féltek, hogy a következő 30 évben a német főváros neve nem Berlin lesz, hanem Berlinpur, vagy Berlinábád?
30, te izzadsz vért hogy bizonygasd, hogy libsizni akarunk. De buktad mert azért sem akarunk.:))
Semmi bajom az elvvel, csak azokkal akik addig liberálisok, amikor ők beszólnak, de amikor valaki visszaszól az "náci", meg aki mást gondol az "elmeháborodott".
"libsizni akarunk. De buktad mert azért sem akarunk.:)) "
Akkor sokkal rosszabb a helyzet, mert ennek híján nyilvánvalóan a nagyon nagyon alacsony szellemi szintetek okán erőltetitek, hogy bizonyos konzervatívok akik nem eléggé azok (szerintetek), na azok egy szép huszárvágással liberálisok :DDDDD Remélem a Jobbik egy intelligencia teszhez köti végül a szavazati jogot, nem lesz gond rátok többet.
Felőlem kötheti. Németországban nem igen fog érdekelni hogy te Magyarországon nem szavazhatsz.:)
Sosem voltam jobbikos, de ha magyarországon élnék, látva hogy milyen sötét a másik oldal, elgondolkodnék rajta.
A német helyzetet meg nem az indexból tájékozódókkal fogom megvitatni, hanem az itt élőkkel. Talán hitelesebbek.
Illetve ahogy látom a jobbik tábora csak együgyű, már aki az, de legalább őszinte.
A magukat liberálisnak valló ál "libsik", ahogy te nevezed magatokat, pedig nem csak buták, hanem kétszínűek és rosszindulatúak is, mindemellett nagyon okosnak képzelik magukat. (ugye mindenki jobbikos aki nem ért egyet, ez is olyan tipikus)
Részemről téma lezárva, mert falrahányt borsó. (igazi librálissal szoktam érdemi vitát folytatni ahol van amikor még én adok a végén neki igazat, de addig van mit fejlődnöd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!